reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Madzia1980 Ostatnia @ była 16 wrzesnia ostatnio mam cylke nieregularne 26 27 dni a wcześniej to wogóle 29 30 w tym mies spodziewałam sie @ 11 w sobotę takze sama nie wiem a do tego w tym miesiacu chorowałam i rozlegulowała mi sie owulacja i wszystkie jej objawy.
Nie wiem co mam mysleć więc muszę zrobic test jutro rano, ale mam taka nadzieję....

reklama
Madzia1980 Ostatnia @ była 16 wrzesnia ostatnio mam cylke nieregularne 26 27 dni a wcześniej to wogóle 29 30 w tym mies spodziewałam sie @ 11 w sobotę takze sama nie wiem a do tego w tym miesiacu chorowałam i rozlegulowała mi sie owulacja i wszystkie jej objawy.
Nie wiem co mam mysleć więc muszę zrobic test jutro rano, ale mam taka nadzieję....

Alez ja Ci zazdroszczę, ja bedę testować najwczesniej w niedzielę - ostatnia misiączka 21 września, więc 5 dni później niż Ty...
Czekamy jutro na wynik testowania! Powodzenia :*

To testuj Kochana jutro rano:tak:. Czekam na wieści i mocno ściskam kciukaski!:-D

Alez ja Ci zazdroszczę, ja bedę testować najwczesniej w niedzielę - ostatnia misiączka 21 września, więc 5 dni później niż Ty...
Czekamy jutro na wynik testowania! Powodzenia :*

No czekam z niecierpliwością na niedzielę:tak:. Będę bardzo szczęśliwa jak będziecie miały pozytywne wyniczki:-D i raźniej mi będzie razem iść z Wami przez te wszystkie miesiące:sorry2::-D:tak:

Small Song, Madzia1980 a mam pytanko - Robiłyście moze jakieś badania przed ciążą( toksoplazmoza rozyczka itp.):rofl2:

Mi Doktórka poleciła zrobienie właśnie toksoplazmozy i różyczki. Więc zrobiła, i jestem spokojna bo wyniki ok.
Nawiasem mówiąc, to ta toksoplazmoza mnie zaskoczyła, bo ja całe życie ze zwierzakami w łóżku śpię ;) A tu okazało się, że ani śladu....
Wart zrobić te badania! Moja Doktórka powiedziała, że dopiro jak zrobię badanie pod kątem różyczki, wtedy dopiero mogę działać ;)
Poczytaj, na pewno znajdziesz dużo informacji na ten teamt.

robiłam na toksoplazmozę, przeciwciała żółtaczki, grupę krwi sobie i mężowi, całą morfologię, a na różyczkę nie robiłam bo przeszłam ją w dzieciństwie więc nie musiałam

Wszystko się zgadza - na żółtaczkę się szczepiłam, wyniki krwi miałam świeże, bo oddawałam regularnie,grupy krwi też nam. Wychodzi na to, że to standard :]

czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
czesc dziewczyny.
Wiem, ze bylam tutaj krotko i malo sie udzielalam.
Chcialabym przeslac Wam tysiace fluidkow.
Dzisiaj (a dokladnie pare minut temu ) zobaczylam II kreski.
Tysiace. milony fluidkow.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Super!!! Gratuluję!!!:-D. Ja wczoraj zobaczyłam dwie krechy:tak:.

Do góry