reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

"Starsze" staraczki wiedzą, że ukrywam się pod kinguś bo bardzo podoba mi się to imię :-) A tak naprawdę jestem Beata ;-)
ahaaaaa :-D no to teraz i ja juz wiem. Beatko;-)

moj maz niebawem wroci do domu. ciesze sie strasznie bo zle sie cos czuje.. glowa mnie strasznie boli caly dzien,mam niskie cisnienie.. i zawroty:baffled: co za mix.

reklama
Witam wieczorkiem. Widze, ze nie tylko ja mam dzis ciezki dzien ;-)
U mnie tez spadki i wahania nastrojow. Sama nie moge ze soba wytrzymac- wszystko mnie wkurza i wyprowadza z rownowagi. Teoretycznie jutro najpewniejszy dzien na @.W praktyce zobaczymy. Stracilam nadzieje na bejbika, ale jak czytam ze testy sa w stanie wykazac wynik pozytywny dopiero po dwoch tygodniach od zaplodnienia, to jeszcze mam czas. Ciekawa jestem co jutro termometr pokaze. Mam nadzieje, ze paskuda nie przyjdzie i bede mogla z Wami testowac 14.12. Poki co zauwazylam, ze mam mniej niespodzianek na twarzy niz zwykle przed @
Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna.:-)

:crazy:ja tez kochane juz pedze nyny jutro ciezki dzien duzo zalatwiania:crazy:ciekawe czy wszystko pozalatwiam i zdaze przed 16 bo mam jeszcze pare godzin jazd przed piatkowym egzaminem:tak:

A jesli chodzi o dzisiejszy dzien to z duma moge powiedziec ze nie dostalam@:-)

Oby sobie juz poszla na 9 miesiecy:-D

Dobranoc kochane slodkich snow zycze :tak:

sisi oby tak dalej:tak:

ja tez sie juz zegnam z wami bo glowa mi peka... syn jeszcze nie spi wiec mamy przerąbane jak w ruskim czołgu.
Do jutra!
A ja juz suchutko całkiem. nawet przy sikaniu mi nie leci i na papierze czysto. Tak wiec łącznie krwawienie trwało 2dni. (skąpe krwawienie)
Dobranoc

A tak to prawda, nie zależy już mi tak jak wcześniej, zbliża się koniec roku i chciała bym zmienic pracę kierunkowo po studiach. Tak w ogóle dopiero drugi dzień płodny a ja ogólnie źle się czuję. M nie ma ochoty się przytulac. Zrozumiałe, koniec roku a ja nadal nie mam lepszej pracy, on tak samo - pracuje dużo godzin, niedługo święta a ja w wigilię pracuje - nie mam kiedy jechac do swojej rodziny na kolacyjkę wigilijną a u teściowej to jak u smutasów i szwagrowie do niczego:-( Ogólnie do kitu. Nawet nie mam ochoty kupywac prezentów bo jak zwykle wredotom nie będzie się podobac a co do teściowej nie mam żadnego pomysłu:-p

:-Dmartysia zrob jutro test ciazowy i zobaczysz ale z tego co widze masz 26 dc to moze jeszcze byc za wczesnie poczekaj pare dni bedzie dobrze:-Dzobaczysz:tak:

ja poije se kakalko bo mi taki smak przyszedl az mi wstyd ze dzis tak zre :wściekła/y:to do mnie nie podobne ale co nioewiem co mam robic takie mam smaki hihi:-D

testuje w sobotę jak mi nie przylezie @!!!!!!!!!!!!!

Tylko bez wyrzutów sumienia, że jesz:-p:tak: Ja Ci mówię... to bejbik taki głodny:-p:tak::-D

Witam wieczorkiem. Widze, ze nie tylko ja mam dzis ciezki dzien ;-)
U mnie tez spadki i wahania nastrojow. Sama nie moge ze soba wytrzymac- wszystko mnie wkurza i wyprowadza z rownowagi. Teoretycznie jutro najpewniejszy dzien na @.W praktyce zobaczymy. Stracilam nadzieje na bejbika, ale jak czytam ze testy sa w stanie wykazac wynik pozytywny dopiero po dwoch tygodniach od zaplodnienia, to jeszcze mam czas. Ciekawa jestem co jutro termometr pokaze. Mam nadzieje, ze paskuda nie przyjdzie i bede mogla z Wami testowac 14.12. Poki co zauwazylam, ze mam mniej niespodzianek na twarzy niz zwykle przed @
Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna.:-)

No to wszystko wskazuje na fasolkę:-D Oby:-) Trzymam kciuki Kochana!:blink:

A tak to prawda, nie zależy już mi tak jak wcześniej, zbliża się koniec roku i chciała bym zmienic pracę kierunkowo po studiach. Tak w ogóle dopiero drugi dzień płodny a ja ogólnie źle się czuję. M nie ma ochoty się przytulac. Zrozumiałe, koniec roku a ja nadal nie mam lepszej pracy, on tak samo - pracuje dużo godzin, niedługo święta a ja w wigilię pracuje - nie mam kiedy jechac do swojej rodziny na kolacyjkę wigilijną a u teściowej to jak u smutasów i szwagrowie do niczego:-( Ogólnie do kitu. Nawet nie mam ochoty kupywac prezentów bo jak zwykle wredotom nie będzie się podobac a co do teściowej nie mam żadnego pomysłu:-p

Ach te teściowe;-):tak: Nie martw się, znajdziesz lepszą pracę. Ja dziś się rejestrowałam w urzędzie dla bezrobotnych:zawstydzona/y::wściekła/y: ehh.. ale jestem dobrej myśli.:-D Pozdrawiam Kochane!!

Agniesiak85-mam gorąca prośbę do Ciebie - chodzi mi o informacje dotyczące planowania płci bobaska...wysłałam Ci szczególy na prywtaną skrzynkę na BB:-) z góry dziekuję!

reklama
Dzien dobry! :-D
Słuchaj byłam u lekarza internisty a dokładniej u jednej flądry, ja pierniczę co za baba !, bo do kobiety to cos nie było podobne ani w zachowaniu, ani w wyglądzie, nie mówiąc już o kompetencjach !!!
Coż to za KOBIETON był ? Obłęd...
Szok -ona oczywiście nie wie, "hmmmm no ma Pani złe te białe krwinki...", ale może była Pani przeziębiona jak oddawała krew??? I taka gadka...
Powiedziałam jej, że nie mam zamiaru tego lekceważyć, bo pochodzę z rodziny obciążonej białaczką i wolę chuchać na zimne.
No to lekką ręką dała mi skierowanie do hematologa i kazała powtórzyć po Nowym Roku badanie krwi.
Zobaczymy co hematolog powie. Mam nadzieję, że będzie dobrze znał się na rzeczy.
No tak ci nasi niektorzy lekarze to .... tylko wolać o pomste do nieba!!!! Mam nadzieje ze powtorne badania wyjdą idelane!!!! :tak: Można powiedziec ze ja mam też obciązenie genetyczne ale rakiem płuc.... moj dziadek (tata mamy) zmarl na to i mój tata wiec z obu lini :-( ale niestety u nas w kraju nie ma zadnego programu opiekującym sie grupą ludzi z obciązeniem genetycznym ... chyba w tej kwesti najlepiej sie ma rak piersi! jak kiedys ogladalam program na ten temat amerykanski to tam wrecz twoj lekarz by przyslal ci zaproszenie do kliniki na badania okresowe!!!!!!!!!!!!!! :angry:

:confused:tak sie kochane zastanawiam co u kevinki i katastrofy nie odzywaly sie dzis a mialy miec betki robione na potwierdzenie ... dziewczynki jak sie pojawicie dajcie znac co i jak;:tak::confused:
tez o nich mysle :nerd: gdzie one sie podzialy!!!! no i jeszcze Adolfinka!!!!!! :confused:

No i się przez Was popłakałam, naprawdę kochane jesteście.
Tyle czekam na maleństwo, że nic mi się nie stanie jak załapie się po Was na fasolkę ;-);-)
Chyba napiszę list do św. Mikołaja o kruszynki dla Nas wszystkich.
Teoretycznie mam @ dostać 15.12 a owulka powinna być do końca grudnia :tak: W przyszłym tygodniu idę do ginki zobaczymy jakie leki mi zaproponuje na te moje leniwe jajniki ;-)
no wiesz mnie na bank przegonisz :-D mi do staranek jeszcze dluga droga :rofl2: a ty juz tuz tuz!!!!!! :-D trzymam kciuki za twoje pecherzyki zeby rosly dorodne i ladnie pekaly!!!! :rofl2::-D:rofl2:

widze ogolnie ze malo kto czuje ten klimat swiat jaki byl gdy sie bylo dzieckiem! :nerd: jak to sie wszystko zmienia gdy czlowiek jest dorosly! trzymam kciuki zeby tesciowa okazala sie czlowiekiem w wigilie! ;-) i byla zachwycona ze wszystkich prezentow! a ty sloneczko sie usmiechnij i powiedz sobie ze dacie rade ze wszystkim bo kto jak nie wy!!!! :tak::tak::tak: ja co prawda pracuje w zawodzie mimo ze jeszcze sie nie obronilam ale u mnie byla inna sytuacja bo ja ten zawod w genach dostalam :-p ale za to tez z mezem ciagle skubiemy grosz do grosza takie czasy! :dry: ja szybko pracki nie zmienie bo wrazie bobaska mam tu ciepla posadke a maż jako glowa rodziny szuka caly czas czegos lepiej platnego ale latwo nie jest! :baffled:

a z weselszych informacji - bede mama chrzestna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
studia podganiam jak szybko sie da - sama sie dziwie ze tak sie zawzielam ale jakos daje rade .... ciutek niewyspana chodze - wstaje o 5.30 - ale jak rano patrze ile wieczorem projektu zrobilam to mi sie geba cieszy! :-D wiec moze mi sie uda swiętowac na swieta koniec!!!!
milego dnia dziewczynki!!!! ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry