Colorado1989
Fanka BB :)
Nie zawsze, zależy, czy masz problem z niedoborem progesteronuWitajcie,
mój pierwszy cykl z CLO. Czy Duphaston zawsze jest przepisywany?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zawsze, zależy, czy masz problem z niedoborem progesteronuWitajcie,
mój pierwszy cykl z CLO. Czy Duphaston zawsze jest przepisywany?
AhaNie zawsze, zależy, czy masz problem z niedoborem progesteronu
![]()
StorAnia jak tam postępy? Też mam pcos, pierwszy cykl mam teraz z clo, estrofemem i dupkiem. Zobaczymy, czy to da jakieś efekty.
Dziewczyny, duphaston po prostu powoduje przeskoczenie owulacji i przejście od razu do fazy lutealnej, budowania endometrium i koniec końców do okresu. Nie reguluje miesiączek, tylko pozwala je wywołać wcześniej, oraz ew. podtrzymać ciążę oczywiście
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry. Mam na imię Aneta i mam 40 lat. Z mężem staramy się o dziecko od marca 2020. Też będę brała Clo i Duphaston. Dam znać co i jak.Dzień dobry.
Jestem tu nowa,mam na imię Anka. Niedługo kończę 40 lat , a od roku bezskutecznie staramy się o maleństwo. Poprzedni lekarz bez badań, bez usg kazał się starać... Oczywiście bezskutecznie. Od zawsze mam nieregularne miesiączki i zespół policystycznych jajników. W czerwcu po 3 miesiącach plamienia po usg okazało się, że mam dwa duże torbiele. Kolejna Pani Doktor podeszła do mnie inaczej. Po uporaniu się z torbielami ( zmiany czynnościowe) duphaston od 14dc i Clo 5-9 dc. Zobaczymy co będzie dalej![]()