Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aha. Nie no to superAndżelika, dlatego że macica już szybciej się naciga, jest już rozciagnieta i z każdą ciąża bardziej dlatego szybciej i wiekszy brzuch.
Calkiem to podobne do balonu. Jak dmuchasz pierwszy raz idzie ciężko. Spuścisz powietrze z niego i owszem ma kształt podobny jak za pierwszym razem ale już jest bardziej luźny. I za kazdym nadmuchanym razem robi się z niego większy flak i zdecydowanie latwiej go nadmuchac. Brutal lajf. Tak to brzmi sredniono ale tak jest.
no ale cóż coś za coś. Jak wam mija ten wietrzny paskudny dzień?Ja znowu w pracy, ale weekend wolny na szczescieAha. Nie no to superno ale cóż coś za coś. Jak wam mija ten wietrzny paskudny dzień?
Hahahaha ! Ale się uśmiałam. Od razu sobie to wyobrazilam [emoji23]Ale dzisiaj żem babola strzeliła u chirurga. Byłam z tą nogą bolącą, no i mam ten refluks, poszerzoną boczną żyłę, ale stwierdził że póki co nic mi nie przepisze do pierwszej wizyty u gina.
No i zdejmuje spodnie i zdjąć nie mogłam, jakoś tak ciasno schodziły jedną nogawkę zdjęłam jakoś a drugiej, nie dałam rady. Lekarz widzi, że się męczę podszedł i ciągnął mnie za tą nogawkętakiego buraka spaliłam, a ten z tekstem do mnie zakładasz te rury na nogi a później problem, żeby zdjąć
![]()
Pięknie nam zobrazowalas [emoji7]Andżelika, dlatego że macica już szybciej się naciga, jest już rozciagnieta i z każdą ciąża bardziej dlatego szybciej i wiekszy brzuch.
Calkiem to podobne do balonu. Jak dmuchasz pierwszy raz idzie ciężko. Spuścisz powietrze z niego i owszem ma kształt podobny jak za pierwszym razem ale już jest bardziej luźny. I za kazdym nadmuchanym razem robi się z niego większy flak i zdecydowanie latwiej go nadmuchac. Brutal lajf. Tak to brzmi sredniono ale tak jest.
Dużo pracy miałam. Dziś mi zlecial. Rozpoczęłam dietę a u mnie w pracy już dwie okazję na słodkości. I zrobiłam sobie wyjątki w ten piękny dietetyczny pierwszy dzień postanowienia [emoji23]Aha. Nie no to superno ale cóż coś za coś. Jak wam mija ten wietrzny paskudny dzień?
Hej,Witam Udzielalam się kiedyś trochę na temacie staraczki 2017 ale jak widać trochę się przeliczylam i bardzo proszę o przyjęcie mnie tutaj Poki co nic z tego nie wyszło. Staramy się od sierpnia 2016 roku. Dla mnie zdecydowanie za długo. Pierwsza ciąża za pierwszym razem ale 13 lat temu. Druga też jakoś bez specjalnych starań jednak puste jajo plodowe. To bylo 5 lat temu. Nie przypuszczałam, ze tym razem bedzie to trwalo tak dlugo. W tym cyklu zrobiłam badania hormonalne, jednak wizytę u ginekologa mam prawie za 2 tyg. Bardzo się martwię gdyż mogą wskazywac na pcos ktorego nigdy wcześniej nie podejrzewałam. Lekarz tez nic widocznie nie widział. Sugerujac sie opiniami z internetu od tygodnia popijam Inofolic. Moze i mi to cos pomoże. Szczerze mowiac nie wiem czego sie spodziewać po wizycie... czy dostanę jakies leki od razu, czy bede musiala powtarzac wyniki.
Tak bardzo chciałabym juz miec dzidziusia i Wam wszystkim tego życzę.
Najbardziej zaczyna mnie wkurzac, ze wszelkie spotkania rodzinne sa skupione wokol gadaniny, ze powinnismy sie juz starac itp. itd bo syn juz taki duzy.... a ja nie mam ochoty kazdemu tlumaczyc, ze starania są tylko efektow brak.
Hahahaha ! Ale się uśmiałam. Od razu sobie to wyobrazilam [emoji23]
Pięknie nam zobrazowalas [emoji7]
Dużo pracy miałam. Dziś mi zlecial. Rozpoczęłam dietę a u mnie w pracy już dwie okazję na słodkości. I zrobiłam sobie wyjątki w ten piękny dietetyczny pierwszy dzień postanowienia [emoji23]
Hej,
Tez mam podejrzenie pcos. Pocieszenie jest takie ze jedno dziecko już masz a ja nie mogę zajść w pierwszą ciążę.
Opowiedz mi o tym co pijesz.
Słyszałaś o ziołach Ojca Sroki? Ja piłam ale jakoś nadzieje straciłam i przestałam.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka