reklama

Starania 2018

Heej :) dziewczyny myślicie, že ten test można już traktować jako pozytywny? Wychodzi na to, że jednak mam owu później, niż zakładałam :D
1498899160-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosia oby Inofolic pomógł, bo tylko czytałam o tych przypadkach ciąż po piciu go. Poleciłam go nawet mojej kuzynce, która ma PCOS, ale chyba się nie zdecydowała na jego stosowanie i całkiem odlozyli starania, ona ma 37 lat i chyba przestała wierzyć w to, że kiedykolwiek będzie miała jeszcze dzieci.
Wizyta u lekarza wszystko wyjaśni, ale idziesz teraz do kogoś innego niż zwykle? Skoro ten nic nie zauważył do tej pory, to może warto się przejść do kogoś nowego? ;)

Daga no i piękna ta kreska :) Jeszcze nie mocniejsza od kontrolnej ale może te testy tak mają. Owocnych staranek :)

Daga ciezko stwierdzic bo one powinny byc identyczne ale nie wszystkie testy sa na tyle czule dzialajcie i juz :) owocnych staranek

u mnie juz napiecie przed @ czyli pewno franca przylezie :(

Gosia witaj

reklama
Kinga ekstra :)

Ja mam już dziś po dobrym humorze... :/ Zawsze dokładnie wiedzą, jak mi go zepsuć. Może jutro będzie lepiej, choć wątpię. Dobrze, że w poniedziałek do pracy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry