reklama

Starania 2018

Cześć wszystkim :) @adiika wspolczuje... ja mam chrzestnego alkoholika, wiec wiem co to jest problem z alkoholem. Moj na szczescie problemu nie ma. Pije okazjonalnie, ale też nie przy kazdej okazji musi :) czasami sami otworzymy winko, wszystko dla ludzi, ale z umiarem. U nas wiekszy problem jest z nerwami
Moj M. czasami wybucha bez powodu- tzn NIE jest agresywny w stosunku do mnie czy do corki, ale potrafi wkurzyć go doslownie wszystko... do tego nie bardzo lubi mojego ojca, a niestety narazoe jestesmy skazani na wposlne mieszkanie w domu z moimi rodzicami. Czasami czuje sie jak miedzy mlotem a kowadlem.. ah takie zycie, nigdy nie moze byc idealnie :)

Ide za chwile testowac, a Wam zycze pieknej niedzili :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My też narazie mieszkany z rodzicami, ale w styczniu dostaniemy już klucze do nowego. Z tym, że My na początku też mieszkaliśmy 4 lata z rodzicami, potem 3 lata na swoim. I teraz od marca znów z rodzicami, bo tamto mieszkanie sprzedalismy a na to musimy chwilę zaczekać☺

Adiika rajku wspolczuje problemu z alkoholem tez wiem jak to wyglada dlatego mam bardzo jazde na tym punkcie.Jasne mozna sie napic ale nie nie wiadomo ile i nie wiadomo jak czesto

Daga daj znac po tesciku ale dzis pewno piekna krecha wyjdzie

Podziwiam kobitki co mieszkaja z rodzicami my od samego poczatku mieszkalismy sami bo po prostu nie doszlibysmy do porozumienia.
Odkad wyjechalam z Pl kontakty sie totalnie zniszczyly

Kinga super sukienka [emoji7]

Milej niedzieli Laski [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

Zrobiłam dwa testy z godzinnym odstępem, i na jednym i na drugim kreska mega blada. Czyli wychodzi na to, że jednak wczorajszy powinnam traktować jako pozytywny, bo wyszedł najmocniejszy ze wszystkich. Widocznie te testy z allegro tak mają...
1498988662-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kinga, Jakaś nie dzisiejsza jestem. Wogole to sie przyznam, ze jeszcze ciezko mi jakos idzie rozeznanie, ktora na jakim etapie jest: czy testuje owu czy ciaze, czy przed okresem czy po...
Zrozumiałam, że 7 dni się okres spóźnia . :szok::sorry:Nieporozumienie. Wybacz moj nietakt.

Dieta...stanełam na wadze i szczenas mi opadł, że mi tyle przybyło. Fakt, dostrzegalam to już jakiś czas ale nie wiedziałam że aż tak...tak więc od dziś ćwiczenia i dieta. Będzie okropnie ciężko bo uwielbiam jeść i podjadac...Dołączam zatem.

Dagaa, powiedz mi czy te suplementy na odchudzanie apteczne to coś pomagają? Kiedyś było takie coś wsypywane do wody mineralnej. Jest to jeszcze. Może coś polecisz oprócz diety i ćwiczeń?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry