Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ten problem jest dość poważny?a jakie porównania robią? Nie chcesz nie odpowiadaj. Bo z tegoco czytam, to z tą szwagierka masz przegwizdane:/ tj ja ze swoim szwagrem.Przyjechała szwagierka z mężem i synem, więc mój mąż dziś będzie ledwo żywy i z mojego pokoju też będę musiała się przenieść, żeby oni mogli spać. Jeszcze te porównania, że mój syn to i tamto...
Najgorszy jednak ten alkohol, a mój mąż ma z nim problem.
Gosia oby Inofolic pomógł, bo tylko czytałam o tych przypadkach ciąż po piciu go. Poleciłam go nawet mojej kuzynce, która ma PCOS, ale chyba się nie zdecydowała na jego stosowanie i całkiem odlozyli starania, ona ma 37 lat i chyba przestała wierzyć w to, że kiedykolwiek będzie miała jeszcze dzieci.
Wizyta u lekarza wszystko wyjaśni, ale idziesz teraz do kogoś innego niż zwykle? Skoro ten nic nie zauważył do tej pory, to może warto się przejść do kogoś nowego?
Daga no i piękna ta kreskaJeszcze nie mocniejsza od kontrolnej ale może te testy tak mają. Owocnych staranek
![]()
Mój. Nadal nie chętny na nocnik. Bylo wszystko super, co zrobil siusiu na nio nio to z nim tańczyłam i spiewalam.Cześć dziewczyny. Gosia witaj. U mnie brak czasu. Wczoraj młodemu kupiłam nocnik i tak mu się spodobał, że zaczął wołać siku☺ dzisiaj tylko raz nie zdążył