reklama

Starania 2018

Hope świetnie to opisałaś, generalnie też uważam,że ogromny wpływ na wszystko ma nasza psychika,o ile oczywiście fizycznie wszystko gra. :)
Mój syn właśnie pożera kanapkę z szynką,majonezem i cebulą. Ostatnio wyjadł samą cebulę,a z kolei młoda nie chce cebuli na oczy widzieć. :D
A ja się powoli zbieram do sklepu. Wiecie co? Chyba faktycznie będę testować,bo jakoś naprawdę nie wiem co z tą @...

reklama
Cześć dziewczyny, też chciałabym do Was dołączyć :) Ja mogę rozpocząć starania w marcu i już nie moge się doczekać, pierwszą ciążę niestety poroniłam.
Witaj lassha :-) masz już malucha czy dopiero będziecie starać się o pierwsze? Czemu dopiero w marcu jeśli mogę zapytać i w który tyg poronilas :( ?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Przeczytałam i bardzo mi przykro z tego powodu co musiałaś przejść. Na szczęście do wiosny już wcale nie tak daleko zobaczysz że szybko minie :-) ale na pewno warto poczekać mimo że pragnienie posiadania dziecka jest tak.silne już teraz :-)

@Mecenasowa27 a żołnierzyki mąż badał? Gdzieś przeoczyłam jak długo się staracie ale skoro już tak dużo badań zrobiłaś to wypadałoby, żeby i on zrobił coś w tym kierunku. Powoli zbliżamy się do tego, że prawie połowa przypadków niepłodności dotyczy mężczyzn, nie kobiet. Duma w kieszeń i teraz jego kolej ;-) ;)

@LassHa witaj i od razu przyjmij wyrazy współczucia, wyjątkowe paskudztwo Ci się trafiło :sad:

@karotka00 a to cebulak, już bym nie całowała :-D Testuj, test nie zaszkodzi. Mnie zawsze test odblokowywał i przychodziła spóźniona @ No, chyba, że były dwie kreski ;-) ;)

Dziś powtórzyłam test, kreska ciemnieje.
Majóweczki dopiero się zaczynają, więc może pociagnę Was za sobą :-) :)
46bd372e82aa.jpg

a>

46bd372e82aa.jpg.html

@Hope dziękuję, mam nadzieje,że niedługo i mi sie uda :)
@Mecenasowa27 pragnienie posiadania dziecka jest tak silne,że już mam pierwsze body :rolleyes2:Wiem,że to dziwne, zwłaszcza,że nasze starania mogą potrwać długo ale z niewiadomych przyczyn musiałam..
Mam nadzieję,że do marca czas umile sobie tutaj ;)

Hope do tej pory nie staraliśmy się jeszcze o dziecko, to dopiero drugi cykl starań a wlasciwiepierwszy taki prawdziwy, ja wcześniej zrobiłam tylko badania kontrolnie by sprawdzić czy wszystko jest ok i czy mogę bezpiecznie starać się o dziecko. Myślę że jeżeli przez pół roku nic nie zbroimy to pójdę do mojego prywatnego ginekologa i powiem jaka jest sytuacja. Jak pójdę prywatnie to może nie będzie mi kazał czekać koniecznie rok

Cześć dziewczyny, też chciałabym do Was dołączyć :) Ja mogę rozpocząć starania w marcu i już nie moge się doczekać, pierwszą ciążę niestety poroniłam.
Cześć! Bardzo mi przykro z waszej straty. Ja wraz z narzeczonym planujemy tak orientacyjnie od przyszłego roku w zależności co powie lekarz.
@Hope dziękuję, mam nadzieje,że niedługo i mi sie uda :)
@Mecenasowa27 pragnienie posiadania dziecka jest tak silne,że już mam pierwsze body :rolleyes2:Wiem,że to dziwne, zwłaszcza,że nasze starania mogą potrwać długo ale z niewiadomych przyczyn musiałam..
Mam nadzieję,że do marca czas umile sobie tutaj ;)
Oj ja też mam parę gadżetów dla maluszków, ale to też ze względu, że już w jednej ciąży byłam, niestety pozamacicznej. W tamtym roku nawet wygrałam w konkursie karuzelę z pozytywką na łóżeczko. ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry