Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aż mi glupio latać non stop do laboratorium jak jakaś desperatkaAndzelika za parę dni powtórz betę, mogła jeszcze nie wyjść
Jej Kochana [emoji20] musicie działać dalej.A która z nas to lubi. Najgorsze jest to ze te nieudane próby momentami odbijają się na naszym malzenstwie![]()
Najlepsze jest to ze za 5 dni mam termin @ a mnie już wszystko boli jak na @. Nogi pod kolanem, podbrzuszemój jak by się tak darl, to bym mu kazanie sprawiła.
W dniu spodziewane zrobię test, bo u mnie beta aż 40 złAle to bardzo dużo czasu masz, może wyjsć w dniu @ a nawet tydzień po...
Poczekaj jeszcze i zrobisz jeszcze raz [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dopóki nie ma małpy jest najdzieja [emoji1320]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tak się zastanawiam nad femibionem planowanie ciąży.Na przemiennie 28-29 :/ poczekam poczekam na tą @ jak nie przyjdzie zrobię test.Andzelika jak długie masz cykle? ja mam tak około 28 dniowe i w 24dc test pokazał biel,a w dniu @ już 2 kreseczki.
A co cue boli bo nie mogę tutaj tego wyłapać?4h czekania na izbie przyjęć i nie wiadomo dlaczego mnie boli.
Przynajmniej wiem ze nie ma torbieli i nie jestem w ciąży [emoji20]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka