Stokrotenka23
Fanka BB :)
Podbrzusze, myślałam że jajniki ale tam czysto [emoji20]A co cue boli bo nie mogę tutaj tego wyłapać?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podbrzusze, myślałam że jajniki ale tam czysto [emoji20]A co cue boli bo nie mogę tutaj tego wyłapać?
A wykluczyli polipa?Podbrzusze, myślałam że jajniki ale tam czysto [emoji20]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
1 mają ostatnią mialamCześć dziewczyny. Andzelika My to chyba równo idziemy, ja na betę idę jutro ale też jeszcze nie wiem czy coś wyjdzie, kiedy miałaś @?
W zasadzie tak bo wszystko jest w porządku w środku.A wykluczyli polipa?
1 mają ostatnią mialam![]()
No to prawie równo☺ ja 3☺ i się boją, że jak jutro nic nie wyjdzie to i tak nie przesądza sprawy:/ Ale robię jutro kontrolną morfologie to mowilam że przy okazji zrobię, Gdzieś 30 powinnam mieć @A wykluczyli polipa?
1 mają ostatnią mialam![]()
No to prawie równo☺ ja 3☺ i się boją, że jak jutro nic nie wyjdzie to i tak nie przesądza sprawy:/ Ale robię jutro kontrolną morfologie to mowilam że przy okazji zrobię, Gdzieś 30 powinnam mieć @
Będę trzymała kciukiNo to prawie równo☺ ja 3☺ i się boją, że jak jutro nic nie wyjdzie to i tak nie przesądza sprawy:/ Ale robię jutro kontrolną morfologie to mowilam że przy okazji zrobię, Gdzieś 30 powinnam mieć @
idę dzisiaj na rozmowę dobre i parę groszy