Przed chwilą i bielJak sprawdzałam to nie które dziewczyny na tym etapie mają już ok 200bo ja owu miałam dość wcześnie.
Wiem że liczy się przyrost,więc tak na prawde ten poniedziałek będzie decydujący
A Ty testowalas czy czekasz ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przed chwilą i bielJak sprawdzałam to nie które dziewczyny na tym etapie mają już ok 200bo ja owu miałam dość wcześnie.
Wiem że liczy się przyrost,więc tak na prawde ten poniedziałek będzie decydujący
KurczePrzed chwilą i biel
Może być też tak, że implantacja była nieco później niż teoretycznie powinna. Wtedy beta może być niska, a termin porodu z miesiaczki i z długości zarodka będzie się różnił o 1-2 tygodnieJak sprawdzałam to nie które dziewczyny na tym etapie mają już ok 200bo ja owu miałam dość wcześnie.
Oby było w porządku ,bo okropnie się martwięMoże być też tak, że implantacja była nieco później niż teoretycznie powinna. Wtedy beta może być niska, a termin porodu z miesiaczki i z długości zarodka będzie się różnił o 1-2 tygodnie. Ja tak miałam w pierwszej ciąży, niby owulacje w terminie, a zarodek mniejszy o 1.5 tygodnia. I wszystko ok
. Najważniejszy jest przyrost bety, tak jak piszesz
.
Brzuch mnie bolał bardzo długo więc ciężko określić. Nie skreślam tego cyklu póki okres nie przyjdzieKurczeto dziwne, może jak miałaś te bóle to dopiero wtedy była owu ?
Mam
Kochana mam 69.7 dzis 27dc . Coś mi się wydaje że mało [emoji57][emoji57][emoji57] w poniedziałek powtórzę
"Nie" dziękujęJest naprawdę super [emoji846][emoji846] ja miałam 44 w tym czasie [emoji7][emoji7]
Gratuluje i spokojnych 9 miesięcy życzę![]()
"Nie" dziękuję [emoji6][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] A jak długie miałaś cykle i mniej więcej w który dzień owulacje?
Ja właśnie cykle mam krótkie 23-25 dni A owu ok 10-12dnia . Dlatego wydaje nie dość niska [emoji57] ale jutro wszystko się okaże