Hejka. 31 dc, okresu nie ma, testu nie zrobiłam bo nie ogarnęłam poranka 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W takim dniu to już nawet koło południa zrób test .Hejka. 31 dc, okresu nie ma, testu nie zrobiłam bo nie ogarnęłam poranka![]()
Nie martw się Kochana, wszystko będzie dobrze. Tyle się tutaj można naczytać o objawach i ich braku że wygląda na to że każda ciąża jest inna.W takim dniu to już nawet koło południa zrób test .
Ja mam dziś 27dc . Ale cholernie się boję, byłam dziś na becie wynik po południu.
Martwię się bo piersi mnie bolaly i byly duzo wieksze A od wczoraj nie bolą i wracają do wyglądu jak po okresiew marcu to oznaczało że nic z tego
![]()
Może to dobry objaw ten brak objawowNie martw się Kochana, wszystko będzie dobrze. Tyle się tutaj można naczytać o objawach i ich braku że wygląda na to że każda ciąża jest inna.
Ja jakoś nie wierzę że to ciąża. Nie mam kompletnie żadnych objawów![]()
Z tymi objawami to kompletnie nie ma żadnej reguły. To co u jednej jest objawem ciąży, u innej zwiastuje okres.. i poki nie ma @ jest nadzieja na IINie martw się Kochana, wszystko będzie dobrze. Tyle się tutaj można naczytać o objawach i ich braku że wygląda na to że każda ciąża jest inna.
Ja jakoś nie wierzę że to ciąża. Nie mam kompletnie żadnych objawów [emoji85]
Kochana mam 69.7 dzis 27dc . Coś mi się wydaje że małoLenka, kiedy będziesz miała wyniki bety? Daj znać.
Jak mało, piękna betaMam
Kochana mam 69.7 dzis 27dc . Coś mi się wydaje że małow poniedziałek powtórzę
Jak sprawdzałam to nie które dziewczyny na tym etapie mają już ok 200Jak mało, piękna beta![]()