Akacha
Fanka BB :)
Ech, przykro miI @ u mnie się zaczęła rozkręcać. :/ rozpoczęliśmy 8cykl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ech, przykro miI @ u mnie się zaczęła rozkręcać. :/ rozpoczęliśmy 8cykl.
U mnie 19 dc i żadnych sygnałów. A kiedy powinnaś mieć @ ?Ech, przykro mija dziś 20dc i jakoś czuje, że nic z tego
![]()
Ja tam lubie śniadania typu owsianka albo naturalny jogurt z musli. Omlet z owocami. Można kombinować do woli bez pieczywa. PolecamWłaśnie, z obiadami byłoby w miarę ok, ale ze śniadaniem miałabym mega problem żeby wykombinowac coś na szybko bez pieczywa![]()
Powinnam mieć @ jakos 08/09.01. A Ty? Wczoraj cały dzien bolal żołądek a potem całą noc rzygalam. Jakas jelitowka.U mnie 19 dc i żadnych sygnałów. A kiedy powinnaś mieć @ ?
Owsianki nie cierpię brr, ale jogurt z musli - mniamJa tam lubie śniadania typu owsianka albo naturalny jogurt z musli. Omlet z owocami. Można kombinować do woli bez pieczywa. Polecam![]()
Dziś już lepiej ale w nocy to tak jak pisałaś, z jednej i drugiej strony na raz. Ja jakos jestem na to podatna bo mam regularnie raz na rokOjjjjj nie zazdroszcze. Mialam raz w życiu grype żołądkowa i nikomu nie życze mieć tego cholernego wirusa.. z jednej i drugiej strony leci (sorry za okreslenie) hehe.
Chociaż do dziś coś przeszlo @Akacha ?
Ja 9.01. ja w tym cyklu nic - jak nigdy nie czuję. Zawsze wszystkie objawy "urojonej ciąży"Powinnam mieć @ jakos 08/09.01. A Ty? Wczoraj cały dzien bolal żołądek a potem całą noc rzygalam. Jakas jelitowka.
A co trzeba zrobić by być dopisanym?A ja przypominam, że na pierwszej stronie wątku znajduje się tabelka do której mogę was dopisać.Dodatkowo pod tabelką znajdują się przydatne artykuły.
Łooooo matko! Nie zazdroszczeDziś już lepiej ale w nocy to tak jak pisałaś, z jednej i drugiej strony na raz. Ja jakos jestem na to podatna bo mam regularnie raz na rok