Agu1531
Fanka BB :)
Karma wraca [emoji16]Ale wiesz co, to tez oznacza ze latwo na Ciebie wplynac. Pewne rzeczy sie olewa i cudzym szczesciem tez trzeba umiec sie cieszyc. Kazdego w zyciu cos dogoni nie martw sie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karma wraca [emoji16]Ale wiesz co, to tez oznacza ze latwo na Ciebie wplynac. Pewne rzeczy sie olewa i cudzym szczesciem tez trzeba umiec sie cieszyc. Kazdego w zyciu cos dogoni nie martw sie.
Dziś robilam test o czulosci 10, po południu. Zamierzam teraz za dwa dni zrobic 25 i zobacze czy ciemnieje kreska druga. Poki nie minal termin@ to trochę stresujaco jeszcze jestKiedy proba generalna testowania ?
Ja przy cyklach 29 dni, bylam u ginekologa na monitoringu równo w połowie cyklu i lekarz powiedział ze z tego co widzi owulacja za dwa lub trzy dni więc nie zawsze jest to w połowie cyklu, ale równo 14 dni po wizycie dostałam @.Dziewczyny!
Pytanko mam Jeśli cykle mam regularne 30 dni to czy owu też mam regularnie ? Czy może się zdarzyć tak że miałam wcześniej? Zaznaczę że nigdy nie robiłam testu owu, liczyłam raczej z internetowym kalkulatorem dni płodnych. No i tak mi wyszło że owu mam 24/25 i @ ma przyjść 7.01.
Dziś robilam test o czulosci 10, po południu. Zamierzam teraz za dwa dni zrobic 25 i zobacze czy ciemnieje kreska druga. Poki nie minal termin@ to trochę stresujaco jeszcze jest
Oj jakAj przestan nakrecac sie obcymi osobami. Sluchaj meza, bo madry. Ja na starcie sie bardzo cieszylam, ze bede sie starala o dziecko. Nie mozesz ciagle.o tym myslec, bo glowa jest bardzo wazna, tym bardziej ze dobre wyniki. Dlatego wlasnie tak latwo wychodzi kiedy sie akurat nie chce.
Ja życzę tej osobie szczęścia, ale nie chce już mieć z nią kontaktu... W wielu chwilach wspierałam i podnosilam na duchu, powtarzałam że się uda, chociaż bolało strasznie jak mówiła, że zobacze co to znaczy mieć problemy bo na pewno też coś mam... Paradoksalnie stała się dowodem na to, że w końcu się udaje...Karma wraca [emoji16]
U mnie pierwsze testowanie było dziś 28 dc. Wynik negatywny. Aczkolwiek dziewczyny mówiły, że zważywszy na owulacje która była między 25 a 28 grudnia, zrobiłam go zbyt szybko. Mam powtórzyć w przyszły piątek
U mnie pierwsze testowanie było dziś 28 dc. Wynik negatywny. Aczkolwiek dziewczyny mówiły, że zważywszy na owulacje która była między 25 a 28 grudnia, zrobiłam go zbyt szybko. Mam powtórzyć w przyszły piątek
Z tym, że jestem po odstawieniu tabletek 2 cykl i mój zeszły cykl trwał 52 dni... Przed tabsami cykle trwały ok 30-33 dni. Apka w telefonie liczy mi @ na 9 stycznia... Bo 9 grudnia była poprzednia... Ale czy to miarodajne... Chociaż patrząc na termin owu to tak by wypadało...Ja pierwszy zawsze robilam w terminie @
A to chyba zależy od długości cyklu i ile trwało zagniezdzanie jajeczka jeśli jednej jajeczko szybciej się umosciło np.w ciągu 7 dni to szybciej beta urosła niż tej kobitce u której zagnieżdzenie trwało 12 dni. Tak mi się wydaje ale może reszta dziewczyn będzie wiedziała lepiejDziewczyny zastanawia mnie jedno, patrzyłam na wątek wrześniowy i tam dziewczyny mają już betę trzycyfrową a są jeszcze niektóre przed okresem [emoji848]