[emoji23][emoji23][emoji23] juz widze oczyma wyobrazni. Kura ucieka. Ja za kurą. Dzidzia za mną "mamo.gdzie obiad" " Ucieka" [emoji23][emoji23][emoji23]Albo dla relaksu i odstresu oskubiesz[emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji23][emoji23][emoji23] juz widze oczyma wyobrazni. Kura ucieka. Ja za kurą. Dzidzia za mną "mamo.gdzie obiad" " Ucieka" [emoji23][emoji23][emoji23]Albo dla relaksu i odstresu oskubiesz[emoji23][emoji23]
Rok 2019, wiek XXI... Serio jest ktoś, kto wierzy, ze nagłe rzucenie palenia w ciąży może zaszkodzić dziecku? "prześlicznie" wygląda mamuśka z brzuszkiem pod nosem i kiepem w zębach. Tfu! Nie dosc, ze truje siebie, przynosi smród do szpitalnej sali, bo wychodzi na dyma, to co najwazniejsze KRZYWDZI WŁASNE DZIECKO. Palenie w ciąży jest szkodliwe! Na kazdym jej etapie. Piszecie, ze nie mozna oceniać i osadzac, bo nie wiadomo jak kto zyje i ile się stara. Tym bardziej! Jeśli jest sie w stanie zrobić wiele wyrzeczeń dla upragnionej ciąży, to mózg powinien podyktować też rzucenie palenia.
Tylko kto tą biedną kurke śmierci?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji44][emoji23][emoji23][emoji23] juz widze oczyma wyobrazni. Kura ucieka. Ja za kurą. Dzidzia za mną "mamo.gdzie obiad" " Ucieka" [emoji23][emoji23][emoji23]
Ostatnio swojego prosilam zeby sprawdzil. Patrzyl na mnie na jak na ufo. A ja do niego "w trakcie" miekko ci czy twardo [emoji23][emoji23][emoji23] i dalej nie wiemyMam to samo [emoji1787][emoji1787] może z tym że już umiem zauważyć kiedy jest nisko a kiedy wysoko. [emoji16] Ale cała reszta to magia
Blondi nikt nie napisał, że mama w ciąży wygląda ładnie paląc.Rok 2019, wiek XXI... Serio jest ktoś, kto wierzy, ze nagłe rzucenie palenia w ciąży może zaszkodzić dziecku? "prześlicznie" wygląda mamuśka z brzuszkiem pod nosem i kiepem w zębach. Tfu! Nie dosc, ze truje siebie, przynosi smród do szpitalnej sali, bo wychodzi na dyma, to co najwazniejsze KRZYWDZI WŁASNE DZIECKO. Palenie w ciąży jest szkodliwe! Na kazdym jej etapie. Piszecie, ze nie mozna oceniać i osadzac, bo nie wiadomo jak kto zyje i ile się stara. Tym bardziej! Jeśli jest sie w stanie zrobić wiele wyrzeczeń dla upragnionej ciąży, to mózg powinien podyktować też rzucenie palenia.
Ano trafiły sie nam tu madrale. A było tak miło. Hahahaha[GROUP=]
[/GROUP]Chodzilo mi do tej dziewczyny co Cie skrytykowała ale zapomniałam jej nicka.Dlatego uźyłam Twojego tlumacząc co Ty miałaś na myśli.Za bardzo zakręciłam ...
Koniec tematu palenia!!!! To tylko niezdrową atmosferę wprowadza. Koniec temat wyczerpany. Kto pali to jego sprawa!! I to ta osoba bierze odpowiedzialność za siebie i seoje dzieci!!!BOŻE A CZY KTOKOLWIEK NAPISAŁ ŻE PALENIE JEST ZDROWE ALBO NIE SZKODZI ????? Ja nic takiego nie przeczytałam na tym wątku
a to czy ktoś rzuci czy będzie palił dalej to decyzja indywidualna każdej z palących. I nie nie nam to oceniać.
Będę liczyła że ta nie ćwiczyła do maratonu, szybko sie zmeczy i sama padnie hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]Tylko kto tą biedną kurke śmierci?[emoji23][emoji23][emoji23][emoji44]
Albo zobaczy ciebie złamaną i głodną i zejdzie na zawał[emoji33]Będę liczyła że ta nie ćwiczyła do maratonu, szybko sie zmeczy i sama padnie hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]