reklama

Starania 2019!

reklama
U mmie mala zalameczka.. od rana mnie zalalo 3 dni przed czasem.. a to znaczy ze owulacja wypadnie mi teoretycznie na 8 maja.. a do Janka jade 10.. wiec maj bedzie bezowocny zapewne.. :(

Mowie sobie ze bede miala wiecej czasu zeby sie dobrze przygotowac to zaciazenia.. ale i tak przykro.. mysle sobie ze bedzie ciezko zajsc w ciaze z partnerem na obczyznie.. :(
Nie nastawiaj się negatywnie. Zaszalejcie, idźcie na dobra kolację. Po prostu wykorzystaj ten czas na same przyjemności

U mnie owu chyba jednak nie było bo dzisiaj już testy snieznobiale. W takim układzie jak do 5.05 @ się nie pojawi to 10 dni dupka I zaczynamy znów z clo. Więc w sumie owu może wypaść w okolicy 26,27.05 :) no nic trzeba się czymś zająć!

Znalazłam piękny domek do wynajęcia w naszej okolicy, 8 km od miasta. Mam nadzieję, że uda nam się przeprowadzic. I w poniedziałek zaczynam w końcu prawo jazdy, bo utkne na tej wsi. :)

Staram sie nie nastawiac ale swiadomosc ile mam lat (choc czuje sie ogolnie jak gowniara i tak tez troche wygladam) plus czestotliwosc mozliwosci zeby cos moglo wyjsc troche dobijaja..

reklama
Staram sie nie nastawiac ale swiadomosc ile mam lat (choc czuje sie ogolnie jak gowniara i tak tez troche wygladam) plus czestotliwosc mozliwosci zeby cos moglo wyjsc troche dobijaja..

Ostatnio dostaje same dobre wiadomości od znajomych, które kupę lat starały się o dziecko, że w końcu się udało. Dlatego jestem bardzo pozytywnie nakręcona:) głowa do góry, niech mężczyzna się zdrowo odżywia do Twojego przyjazdu i oszczędza siły:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry