reklama

Starania 2019!

Nie zawracaj sobie tym głowy. Weź apap albo no-spe w razie wu w ciąży można zażywać te leki tylko z umiarem. Niestety albo stery jesteśmy skazane czekać i nic nie robić żeby się nic nie stało na wszelki wypadek.

reklama
Oh kobietko ja się zastanawiam nad moimi bolami od 18dc. Dziś mija 22dc A gdzie tam 30 [emoji2962][emoji2962][emoji2962] ***
Miesiączki brak, a więc musi być coś na rzeczy :)
Ja cały czas się zastanawiam nad tymi moimi bólami... Co prawda dzisiaj już boli mniej, ale boli..
Oh kobietko ja się zastanawiam nad moimi kulami od 18dc. Dziś mija 22dc A gdzie tam 30 [emoji2962][emoji2962][emoji2962]

Ciężko być cierpliwym...a jeszcze gorzej jak jesteśmy przed @ i już chcemy ten termin, aby zobaczyć czy miesiączka przyjdzie czy jej nie będzie. A jak już miesiączka się spóźnia i test negatywny, a jej nadal nie ma to znów jesteśmy w kropce i czekamy..

reklama
No dokładnie i takie koło non stop tworzymy. Ale tu muszę dziewczynom przyznać że test najlepiej robić w okolicy 10 dnia po terminie miesiączki lub nawet 2 tygodnie po ponieważ możemy nie wiedzieć kiedy owu wystąpiła i mogła również się opóźnić wszystko jest możliwe. Nic nie poradzę czekamy dziewczynki czekamy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry