reklama

Starania 2019!

Ja tak naprawdę nie wiem który dzień po owulacji ponieważ nie sprawdzałam testami wiem tylko tyle że 6 dzień po spodziewanym terminie @ ale test wyszedł mi dzisiaj negatywny. Czułość testu miałam 10

reklama
A ja gdzie pytam w aptece to nie wiedzą o co chodzi z czułością 10 i czytają na ulotkach przy mnie, śmieszne... Na końcu się okazuje, że mają same po 25....nie wiem gdzie kupić ten czuły. :(
Zobacz w aptekach internetowych. Ale czytałam parę minut temu na innym forum że test o czułości 10 pokazał ledwo widoczna druga kreskę A kolejny zrobiła o czułości 25 i była wyrazniejsza kreska. Jeśli chcesz to spróbuj zatestowac. Negatywny test jeszcze wszystkiego nie przekreśla. Mnie też korcilo zrobiłam i brak kreski testowej.

Wiesz co ja sobie mówię tak A zrobiłam test wyszedł negatywny nie jestem w ciąży trzeba czekać na @ A jeśli nie przyjdzie to ginekolog rozwieje wszelkie wątpliwości i być może będzie mila niespodzianka.

reklama
Zobacz w aptekach internetowych. Ale czytałam parę minut temu na innym forum że test o czułości 10 pokazał ledwo widoczna druga kreskę A kolejny zrobiła o czułości 25 i była wyrazniejsza kreska. Jeśli chcesz to spróbuj zatestowac. Negatywny test jeszcze wszystkiego nie przekreśla. Mnie też korcilo zrobiłam i brak kreski testowej.

Jeśli dziś zamówię to przesyłka będzie we wtorek u mnie po 14... Lecę do apteki za chwilę i jutro rano testuje, a później razem z Tobą. :) mnie tylko zastanawia ten ból podbrzusza i pierwszy raz w życiu takie duże opóźnienie miesiączki... Lewy cycek mnie zaczął dziś boleć, a prawy nie daje o sobie znać oprócz lekko bolącego sutka. :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry