Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak się martwisz spróbuj zatestowac jutro i jeśli wyjdzie negatywny to odczekamy razem parę dni i znowu test powtórzymy pod warunkiem że małpa się nie pojawi u nas.
Ja kupiłam strumieniowy o czułości 10 jestem w DE i dałam za niego 4.99€
Swoją droga, jakie testy najlepiej kupować ?
Zobacz w aptekach internetowych. Ale czytałam parę minut temu na innym forum że test o czułości 10 pokazał ledwo widoczna druga kreskę A kolejny zrobiła o czułości 25 i była wyrazniejsza kreska. Jeśli chcesz to spróbuj zatestowac. Negatywny test jeszcze wszystkiego nie przekreśla. Mnie też korcilo zrobiłam i brak kreski testowej.A ja gdzie pytam w aptece to nie wiedzą o co chodzi z czułością 10 i czytają na ulotkach przy mnie, śmieszne... Na końcu się okazuje, że mają same po 25....nie wiem gdzie kupić ten czuły.![]()
Zobacz w aptekach internetowych. Ale czytałam parę minut temu na innym forum że test o czułości 10 pokazał ledwo widoczna druga kreskę A kolejny zrobiła o czułości 25 i była wyrazniejsza kreska. Jeśli chcesz to spróbuj zatestowac. Negatywny test jeszcze wszystkiego nie przekreśla. Mnie też korcilo zrobiłam i brak kreski testowej.