reklama

Starania 2019!

reklama
No dokładnie i takie koło non stop tworzymy. Ale tu muszę dziewczynom przyznać że test najlepiej robić w okolicy 10 dnia po terminie miesiączki lub nawet 2 tygodnie po ponieważ możemy nie wiedzieć kiedy owu wystąpiła i mogła również się opóźnić wszystko jest możliwe. Nic nie poradzę czekamy dziewczynki czekamy.

Ehh, u mnie akurat pewne, że przed 9 kwietnia nastąpiła owulacja. :(

Ja trochę tracę nadzieje, bo ostatnie próby były 13 dc ze względu na wyjazd mojego męża, a poza tym jak 9 dc byłam u gin i byl pęcherzyk 17 mm, to gin powiedział, ze po tym poronieniu macica ma chyba cienka błonę i ze raczej i tak szanse są niewielkie, aczkolwiek jak sam stwierdził - różne cuda już widział i nawet w takiej sytuacji kobiety zachodziły w ciąże i było wszystko ok

Ale testy czasami się myla. Może nie masz w moczu na tyle hormonu żeby test dał wynik pozytywny. Ja według mojego kalendarzyka miałam owu 16 dc albo 20dc zależy na jaka długość cyklu po patrzeć. Nic nie wygdybamy. Trzeba czekać i za parę dni za testować. Jeśli @ nadal nie będzie A test da wynik negatywny to wizyta u gin będzie dla nas priorytetem. I wtedy napewno się wszystko wyjaśni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry