MisiaJasia
Fanka BB :)
Niepokalanek mnisi
Niepokalanek mnisi to lek ziołowy wykorzystywany w leczeniu niepłodności. W wielu przypadkach jej przyczyny określa się terminem „idiopatyczne”, co oznacza, że...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale mowie w znaczeniu ogolnym.. mowisz ze masz cykle dlugie i nieregularne.. a na to tez pomagaNie wiem czy w DE kupię. Ale ja nie mam plamien tylko śluz z dodatkiem krwi i nie pojawia się na wkladce ani wczoraj ani narazie dzisiaj. Narazie tylko śluz z krwią widzę na papierze toaletowym. Tak jak pisałam mam to w tym cyklu pierwszy raz. Jeśli to u mnie zwiastuje normalna @ to napewno się dzisiaj rozkręci przez cały dzień. Ale będę w szoku że coś takiego u mnie śluz z dodatkiem krwi A wkładki czyste.
Powiem Ci szczerze ze nie wiem.. poszukaj na niemieckich stronach aptek lub sklepow zielarskichAha. No to też mój cykl będzie pierwszy raz taki długi 8 dni opóźnienia. Tylko muszę zobaczyć czy u mnie jest jakaś apteka zielarska bo w normalnej tego nie kupię chyba co?
Ok dziękuję za informację. Napewno sprawdzę ten produkt. Ale na wszelki wypadek będę rozmawiała z moim gin maj/czerwiec o leki na uregulowanie cykli o monitoring owulacji oraz HSG i po tym zobaczymy jeśli się nie uda to wyśle tutaj męża na badanie nasienia bardziej szczegółowe i wtedy zobaczymy. Jeśli u mnie będzie ok i u mojego m to odpuszczam. Najwidoczniej nie będzie pisane mi zostać mamą. A na to nie mam wpływu.Powiem Ci szczerze ze nie wiem.. poszukaj na niemieckich stronach aptek lub sklepow zielarskichmoze sa tu inne kobietki z Niemiec ktore podpowiedzą?
![]()