reklama

Starania 2019!

reklama
Nie wiem czy w DE kupię. Ale ja nie mam plamien tylko śluz z dodatkiem krwi i nie pojawia się na wkladce ani wczoraj ani narazie dzisiaj. Narazie tylko śluz z krwią widzę na papierze toaletowym. Tak jak pisałam mam to w tym cyklu pierwszy raz. Jeśli to u mnie zwiastuje normalna @ to napewno się dzisiaj rozkręci przez cały dzień. Ale będę w szoku że coś takiego u mnie śluz z dodatkiem krwi A wkładki czyste.

Nie wiem czy w DE kupię. Ale ja nie mam plamien tylko śluz z dodatkiem krwi i nie pojawia się na wkladce ani wczoraj ani narazie dzisiaj. Narazie tylko śluz z krwią widzę na papierze toaletowym. Tak jak pisałam mam to w tym cyklu pierwszy raz. Jeśli to u mnie zwiastuje normalna @ to napewno się dzisiaj rozkręci przez cały dzień. Ale będę w szoku że coś takiego u mnie śluz z dodatkiem krwi A wkładki czyste.
Ale mowie w znaczeniu ogolnym.. mowisz ze masz cykle dlugie i nieregularne.. a na to tez pomaga ;)

Aha. No to też mój cykl będzie pierwszy raz taki długi 8 dni opóźnienia. Tylko muszę zobaczyć czy u mnie jest jakaś apteka zielarska bo w normalnej tego nie kupię chyba co?

Powiem Ci szczerze ze nie wiem.. poszukaj na niemieckich stronach aptek lub sklepow zielarskich :) moze sa tu inne kobietki z Niemiec ktore podpowiedzą? :)
Ok dziękuję za informację. Napewno sprawdzę ten produkt. Ale na wszelki wypadek będę rozmawiała z moim gin maj/czerwiec o leki na uregulowanie cykli o monitoring owulacji oraz HSG i po tym zobaczymy jeśli się nie uda to wyśle tutaj męża na badanie nasienia bardziej szczegółowe i wtedy zobaczymy. Jeśli u mnie będzie ok i u mojego m to odpuszczam. Najwidoczniej nie będzie pisane mi zostać mamą. A na to nie mam wpływu.

Hej dziewczyny. Sąsiadki to zrobią ze mnie wariatke, siedzę na klatce i nadrabiam wasze wpisy bo nie chce mi się wlec na 4 piętro, a wyszlam do sklepu za wcześnie;)

Ja co prawda mam czas do przyszłej niedzieli na @ i mogłaby sama przyjść chociaż raz ;) ale tak okrutnie swedza mnie sutki, że szału idzie dostać. Taki mój urok :P

Wybaczcie dziewczyny, ale dziś za dużo pisać nie będę, czuję się fatalnie, od samego rana boli mnie podbrzusze STRAASSZZNIE MOCNO!! i zdycham na chwilę obecną... (miesiączka przyszła)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry