reklama

Starania 2019!

Oczywiście najlepiej czekać do terminu i wtedy test zrobić. Jak negatywny to czekać po prostu. To co teraz masz , to ja też tak miałam już. Duże opóźnienie, plamienie , potem dwa dni zero i potem jak puściło to nie dość że że zdwojoną mocą to jeszcze bardzo bolesna @. A test był negatywny. Chociaż to mówię o cyklu kiedy się nie starałam.
No ja czekam czy wszystko się rozkręci. Ale nie mam już żadnej nadziei. Cykl na straconej pozycji mimo że wcześniej przy ciazach miałam normalne krwawienie i wyglądało to jak miesiączka. Ale każda ciaza jest inna nie musi być w każdej ciąży tak samo. Ale nie ludze się że mimo narazie plamienia może być jeszcze jaka kolwiek szansa na ciążę.

reklama
@MisiaJasia właśnie znalazłam odpowiednik w Niemczech castagnus. Inaczej nazywa się to Biofem i 30 tabletek kosztuje 5€ 60 tabletek 7€ i 120 tabletek 12€ czytałam na innym forum. Też i dużo kobiet zaszło w ciążę nawet po zakończeniu 1 paczki A nie które po 3 miesiącach. I to się bierze nie przerywając 3 całe cykle i jeśli zajdzie się w ciążę to trzeba odstawić tak?

Dziewczyny mam takie pytanie. Nie boicie się testować przed terminem @ chodzi mi o to że robicie testy przed @ wychodzi pozytywny A potem przychodzi @ i jest rozczarowanie lub poronienie? Nikomu tego nie życzę bo to strasznie boli.

Ja choruje na nadczynna tarczyce wiec nie mogę czekać z testem . Jestem umówiona z endo ze test pozytywny i idę robić badania a z wynikami odrazu do niej dzwonie i zmienia mi lek.

Ja też choruje na tarczyce mam niedoczynność hashimoto od 8 lat i biorę eythyrox n125 na przemian n150 bieżący wynik TSH ft3 i ft4 będę znała dopiero 9 maja. Mam wizytę omówienia wyników.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry