• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Na wyregulowanie okresu biorę 2 ta łatki dziennie wieczorem od 2dc castagnusa i od 16 czerwca pije 2 saszetki rano i wieczorem clavella A od lipca chce zacząć stosować inofem bo ma lepsze zastosowanie.

reklama
Ja przeważnie testowałam zawsze około południa ale u mnie był mały problem z jednym jajnikiem więc i testy miałam bladziochy. Mierzyłam tempkę pod językiem z lewej strony zawsze tak samo rano po przebudzeniu. Śluz sprawdzasz i szyjkę macicy badasz może?

Ja przeważnie testowałam zawsze około południa ale u mnie był mały problem z jednym jajnikiem więc i testy miałam bladziochy. Mierzyłam tempkę pod językiem z lewej strony zawsze tak samo rano po przebudzeniu. Śluz sprawdzasz i szyjkę macicy badasz może?
Ja mam śluz cały cykl lekach się i przezroczysty A szyjki macicy nie badam bo to dla mnie czarna magia. Ogólnie pisze że na instrukcji że testy z clearblue mozna robić obojętnie w jakiej porze. Dlatego wybrałam 19:00 bo wiem że na 100% jestem w domu zawsze.

To może warto pójść na monitoring a gin Ci nic nie zalecił?
Monitoring przy nieregularnych okresach jest zbyt utrudniony i nawet nie wiadomo w którym dniu cyklu przyjść aby zobaczyć czy są pęcherzyki i czy jest jakiś dominujący. Ja już się nie lecze u żadnego gin. Leczenie zaczynamy z dniem 11 lipca w klinice i to już oni będą wszystko sprawdzać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry