Fado123
Fanka BB :)
No od razu fakt , to 1 dziecko ? ja się starałam 2 lata , w tym 2 razy poroniłamNo dokładnie, az jestem w szoku bo czytałam tutaj że dziewczyny długo się staraja, a mi w sumie od razu się udało![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No od razu fakt , to 1 dziecko ? ja się starałam 2 lata , w tym 2 razy poroniłamNo dokładnie, az jestem w szoku bo czytałam tutaj że dziewczyny długo się staraja, a mi w sumie od razu się udało![]()
Tak 1. To bardzo mi przykro, a Twoje 1 ?No od razu fakt , to 1 dziecko ? ja się starałam 2 lata , w tym 2 razy poroniłam
Już się z tym pogodziłam , tak moje 1 a mam 32 lataTak 1. To bardzo mi przykro, a Twoje 1 ?
Ja mam 27, no ale wcześniej się nie myśli tak o tym. A Ty już po owu czy przed ? Przypuszczam, że konsultowane z lekarzem?Już się z tym pogodziłam , tak moje 1 a mam 32 latai chciałabym mieć 2 dzieci ha ha nie wiem kiedy się wyrobię ,zdecydowanie za późno się za to zabrałam haha
Och, jak pieknie. GratulacjeMam wyniki. Beta 85,1
Tak,takie starania świadome to 5 cykl:-)No a właśnie miałam pytać jak tam u Ciebiebędę trzymać kciuki w sobotę, więc daj wtedy znać
A to Twój 5 cykl starań tak? Mój 2, a nawet nie zawahalabym się powiedzieć, że 1. Bo w poprzednim cyklu było tylko jedno zbliżenie i nie do końca były to starania, a w tym miesiącu też nie wiele więcej bo tak wyszlo 2 zbliżenia w tym cyklu
Trzymam kciuki!Dla mnie też najgorszy był widok ,wielu kobiet z brzuszkami ,albo malutkimi dzieciaczkami , jakby były wszędzie na każdym kroku ,gdzie się nie odwróciłam tam były , i dla mnie ta myśl ,wszystkie koleżanki mają dzieci , rodzeństwo ma ,a ja najstarsza i nie ;( myślę one odchowają a ja będę sama ,a teraz ? wszystkie będziemy mieć z tego samego roku dzieci , przyjaciółka w środę urodziła , ja powinnam w czwarteknastępna rodzi w listopadzie inna w grudniu , ha ha masa się tego narobiła w tym roku
Odezwij się po porodzie w wolnej chwiliDla mnie też najgorszy był widok ,wielu kobiet z brzuszkami ,albo malutkimi dzieciaczkami , jakby były wszędzie na każdym kroku ,gdzie się nie odwróciłam tam były , i dla mnie ta myśl ,wszystkie koleżanki mają dzieci , rodzeństwo ma ,a ja najstarsza i nie ;( myślę one odchowają a ja będę sama ,a teraz ? wszystkie będziemy mieć z tego samego roku dzieci , przyjaciółka w środę urodziła , ja powinnam w czwarteknastępna rodzi w listopadzie inna w grudniu , ha ha masa się tego narobiła w tym roku
A teraz doczytałam, na czwartek masz termin porodu tak?Już się z tym pogodziłam , tak moje 1 a mam 32 latai chciałabym mieć 2 dzieci ha ha nie wiem kiedy się wyrobię ,zdecydowanie za późno się za to zabrałam haha