Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
malena81 sliczną masz córeczke naprawde , piękne rysy i widac ze bedzie śliczna kobietką..... i do tego sliczne imię
tez bym chciala mieć izunie;-)
tez bym chciala mieć izunie;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
tez bym chciala mieć izunie;-)

My tu cuda odprawiamy, zaklęcia jakieś tyłki w górzy a tu masz, raz a skutecznie...Gratuluję malinka Teraz szybko do lekarza i potwierdzić ciążę i spokojnie 9 miesięcy czekać. Ja też osobiście mężowi bym nic nie mówiła. Też uważam, że pewne sprawy w życiu należy przemilczeć. Może kiedyś za ładnych parę lat jak już tatuś nie byłby w stanie żyć bez ukochanej latorośli to opowiesz mu to ale teraz cicho sza

laska się nudzi i sobie z nas jaja robi...
Tak na zdrowy rozum, jak się strasz o dziecko, to raczej testujesz, gdy się @ nie pojawi... 
;-)
;-)

głupota jak nic heheh...To chyba jestem w ciąży... jakoś to do mnie nie dociera... wiedziałam że mam dni płodne ale wątpiłam że tak się uda a jednak ... jestem szczęśliwa ale nie wiem jak powiedzieć to mężowi....dziewczyny chce mi się płakać( ale jestem głupia
![]()