reklama

Starania o pierwsze dziecko

reklama
A tak mnie naszło dziewczyny na refleksje że w sumie lekarze zwykle każą czekać około rok czasu a po roku nasienie i dalsze badania a ja tak myślę że skoro przez kilka miesięcy się nie udaje to bez sensu tracić czas rok . :( kurczę,to takie niesprawiedliwe wszystko :(

A tak mnie naszło dziewczyny na refleksje że w sumie lekarze zwykle każą czekać około rok czasu a po roku nasienie i dalsze badania a ja tak myślę że skoro przez kilka miesięcy się nie udaje to bez sensu tracić czas rok . :( kurczę,to takie niesprawiedliwe wszystko :(
Moim zdaniem rok to za długo. Jeżeli lekarz Cię nie zna to powiedz, że starasz się już 14 miesiąc :P Lepiej szybko działać i szukać problemu. Który to wasz miesiąc starań?

Właśnie te 14 dni to takie podręcznikowe, a każda z nas jest inna i nie u każdej wygląda to tak samo.. Może powtórz test ok. środy jeśli @ nie przyjdzie lub idź na bete będziesz pewna.. A masz jakieś objawy na @ ?

To prawda lekarze każą czekać rok , ale na szczęście wiele badań możesz zrobić prywatnie sama i pokazać lekarzowi.. Mój lekarz też nie chce mnie wysyłać na inne badania, bo nie staramy się w tym momencie.. Narazie skupił się na zbiciu testosteronu i uregulowaniu cyklów

Moim zdaniem rok to za długo. Jeżeli lekarz Cię nie zna to powiedz, że starasz się już 14 miesiąc :p Lepiej szybko działać i szukać problemu. Który to wasz miesiąc starań?
Nasz niby dopiero 4 ale jednak tak się boję że jakby było dobrze to by się już udało:( właśnie chyba skonsultuje się z innym lekarzem miałam ostatnio fajna panią doktor ale ona tak właśnie przeciaga zeby czekac i czekac

Właśnie te 14 dni to takie podręcznikowe, a każda z nas jest inna i nie u każdej wygląda to tak samo.. Może powtórz test ok. środy jeśli @ nie przyjdzie lub idź na bete będziesz pewna.. A masz jakieś objawy na @ ?

To prawda lekarze każą czekać rok , ale na szczęście wiele badań możesz zrobić prywatnie sama i pokazać lekarzowi.. Mój lekarz też nie chce mnie wysyłać na inne badania, bo nie staramy się w tym momencie.. Narazie skupił się na zbiciu testosteronu i uregulowaniu cyklów
Kurcze ja wlasnie chodze tylko prywatnie od jakiegos czasu i tez babka mi kazala soe wstrzymac jeszcze z testami nasienia i nawet powiedziała żebym sobie testy owulacyjne robiła w domu bo na monitoring szkoda płacić jak i tak to nic nie daje póki co

Nasz niby dopiero 4 ale jednak tak się boję że jakby było dobrze to by się już udało:( właśnie chyba skonsultuje się z innym lekarzem miałam ostatnio fajna panią doktor ale ona tak właśnie przeciaga zeby czekac i czekac
Wiele w staraniach daje psychika.. Im bardziej chcesz i na to się nastawiasz tym trudniej.. Tylko jak tu się nie przejmować

reklama

Co do objawów zwykle woda mi się zbierała i chodziłam taka wypchana i piersi takie pełniejsze i pobolewal brzuch a teraz nic , trochę jakieś mini skurcze się pojawiają ale bardziej tak w pachwinach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry