• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
KOBIETKA-dzieki,pocieszylas mnie.Ide do endo w srode,zobacze co madrego poradzi.No i ta prolaktyna wysoka.Ostatnio jak taka mialam to moja ginka mowila,ze przy takiej w ciaze nie zajde.Poczekam jeszcze moze jednak cos z tego bedzie.

reklama
Fuma kiedy najlepiej zbadać prolaktyne?

Lisica to zalezy w jakim celu.Niby dzien cyklu nie ma znaczenia ale dobrze zbadac tak okolicach przypuszczalnej owu bo wtedy widac czy jej nie blokuje.
Mi ginka zawsze poleca tak okolo 20-22 dnia bo chce zobaczyc czy spada ladnie (ponoc w tym czasie jej poziom ma spadac).

Mozna obojetnie w jaki dzien ale wazne,ze:
na czczo,
rano,
poprzedniego dnia nie mozna sie zmeczyc ani zdenerwowac,
no i zadnego seksu 24 godziny przed badaniem.

A Moj chyba jednak tego szparaga na obiad dostanie bo wkurzyl mnie tydzien temu i pewnie od tego mi skoczyla ta prolaktyna (winny zawsze musie byc;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry