• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tak :) Ty , ja, Lisica i chyba Aschlee mają podobne terminy :) więc początek miesiąca będzie dla nas stresujący :) ;-);-);-);-);-);-);-)ja już przygotowana, testy ovu czekają a do tego czasu ciążowe zdążą 10 razy przyjść :P

Kurde mi tez kasy na testy szkoda. Zawsze po jednym kupuje bo jakbym miala wiecej to naraz bym wysikała. A ja dzis zaopserwowałam mleczny sluz ale z glutkiem,rozciagliwym. Mozliwe ze to juz plodne? czy to piekne efekty wiesiola? Bo powiem wam ze ja bardzo zadko glutki u siebie widzialam.

Tera kupowałam na stronie internetowej i są tańsze niż w aptece ale mimo wszystko za 3 szt zapłaciłem ponad 100zl:0 ale jeden elektroniczny ten który czeka do niedzieli. Jak mąż wróci z pracy dam mu zeby schował i oddał w niedziele o ile @ nie przyjdzie :0

Domka ja niestety ze sluzow to jestem słaba w rozpoznawaniu :/ Proponuje seksik jak sie ma ochotę a napewno sie uda :) nie stresuj sie :)

hm ochote to ja mam caly czas. Ale umuwilismy sie na sex co 2 dni;-) mial byc wczoraj ale ja film ogladalam i usna. Bedzie dzis;-)

Gotuje zupke pomidorowa. Powiem wam ze sliczne te moje szczeniaki,1 jest bez ogonka;-)

Teraz jak bede kupowac test to ten czuly co ma 10 czegos tam;-)

oojj Nadzieja- no to wytrzymaj do niedzieli :P

Domka- może to przez wiesiołek- u mnie jest sporo śluzu , może już płodne CI się zaczynają u mnie wyznaczone są od 19 więc od niedzieli :P

Te strumieniowe z allegro są 10mUl :P a ten cos kupiłam teraz też chyba bo można przed @ go już robić :P się okaże

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry