• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ada jak zrobisz placki to ja poproszę! ;)
Smaka mi narobiłaś :) chyba dziś mojego Lubego poproszę, jak wróci zeby zrobił. :) (nie lubię trzeć ziemniaków :()

Nadzieja kochana jak ma wyjść ciąża to wyjdzie na tym i mniejszej czułości. Ja robiłam elektroniczny o czułości 25.
A tak z innej beczki, trzymasz mnie w napięciu. :*

Kobietko jak wody dolejesz to kwaśność powinna lekko zelżeć. No i powodzenia na wizycie kochana! I trzymam za Was kciuki. :*

reklama
ja też poproszę placki- uwielbiam ale nie znoszę robić - chyba jak każdy :)

u mnie nadal kopytka ze wczoraj- jutro będę myślała co robić- kurcze i po co my piszemy o jedzeniu- ja już głodna jestem :P a jadłam około 12 :P

Domka daj słodkości - mniam mniam :-):-):-):-)

Kobietka daj znać po wizycie!!!

Ostatnia edycja:
mnie to od dawna burczy- po okresie dostaję wilczego apetytu przez parę dni- zawsze dużo jadłam :P mój mąż się mocno zdziwił jak się poznaliśmy :P jem porcje takie jak on :P GŁODOMÓR MI SIĘ WŁĄCZYŁ - RATUNKU :p:pp:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry