• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Znalazlam nowinke ciekawe ile w tym prawdy...

Amerykańscy naukowcy odkryli, że cynamon w codziennej diecie może pomóc zwalczyć popularną chorobę, która jest jedną z głównych przyczyn niepłodności. Chodzi o zespół policystycznych jajników, który dotyka 5-10 proc. kobiet w wieku rozrodczym.
U badanych kobiet, które brały przez 6 miesięcy suplementy diety z cynamonem, cykle się poprawily a niektóre nawet zaszły w ciążę.

Hej Karola, a jak tam u Ciebie? Jak znosisz ciaze?

hej Fuma, kopę lat Cię nie widziałam! fajnie jest znów Cię spotkać! :tak::tak::tak:

u mnie wszystko ok, ciążę znoszę super, ominęły mnie wszystkie niemiłe dolegliwości ciążowe, ani razu nie wymiotowałam, nie miałam mdłości, raz mnie lekko zmuliło jak myłam surowe udka z kurczaka zaraz po zjedzeniu budyniu ale podejrzewam, że i nie jedną NIEciężarówkę by to odrzuciło :-D

wyniki badań mam dobre, Bąbelek rośnie, brzucho rośnie, ogólnie bycie w ciąży jest super i jak by tak dalej miało być + do tego poród był by lekki to mogę mieć i 10 dzieci :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ps. pisz co u Ciebie!

witam się po weekendzie

Ale za Wami tęskniłam:)

Ameliee- piękne teściki, wysyłaj fluidki bo jakoś zatracam wiarę,że mi się powiedzie w tym miesiącu:wściekła/y:

Aschlee- cieszę się, że mąż zmienił zdanie:) witaj znowu w gronie staraczek:)

Nadzieja! - witaj fajnie Cię wreszcie widzieć

KARLA- ZGADZAM SIĘ Z AMELIEE, BIEGIEM DO APTEKI PO TEŚCIORA- nie trzymaj nas i siebie przede wszystkim w niepewności tak długo :)

luty coraz bliżej a ja dołki łapie- tempa moja jak łądnie rosła tak ładnie leci w dół :/

Witam sie i ja;-) hehe dzisiejsza zumbe chyba sobie odpuszcze bo gdyby jednak sie udalo i bylabyn w ciazy to chyba nie mozna chodzic na zumbe.

Wczorqj wam mowilam ze kolezanka trafila do szpitala bo krwawila a byla na koncu 7 miesiaca miala byc dziewczynka a okazal sie chlopak. Jaja jak berety.

Karla to właśnie dla pewności powinnas zrobić test :-) ja mam 7 w domu mogłabym podrzucić Tobie ale mieszkań na drugim końcu Pl :-) a takie przypadki się zdarzają ze mną równocześnie rodziła dziewczyna która miała mieć chłopca a urodziła się Justyna:-)

reklama
Tylko ze ona jako ze to druga ciaza to byla u gina chyba jeden raz bo mowi ze czuje ze nic sie nie dzieje i on jakos chyba w 3 miesiscu jej powiedxual ze najprawdopodobniej dziewczynka i tyle;-) oni chyba jeszcze nie zdarzyli 2 lozeczka kupic;-);-)

A ja musze jakos po cichaczu po ten test bo jesli sie udalo to chce niespodxianke mojemu zrobic;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry