• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzien dobry Dziewczynki. Ja wyspana w koncu rano nie trzeba bylo nigdzie leciec takze niedziela i dzis pospalam do 9 ;-)
Monarti sporo nas na poczatku lutego chyba ma testowac ja 4 mam nadzieje ze ta wredna @ juz nie przyjdzie i ze w koncu wszystkie zobaczymy piekne,wymarzone dwe kreseczki na testach
Ameliee czekam niecierpliwie na wynik bety

Oby oby Aschlee:-) w sobotę zwijajam się z bólu tak mnie brzuch i jajniki bolały :-( wzięłam wieczorem apap :-( ostatnio po głowie chodzą mi słowa jakie polożna mi po porodzie mówiła " ty więcej dzieci mieć nie będziesz" fajna kobieta prawda?

Wiecie co niektorzy lekarze wywoluja u mnie agresje

.Amaliee podziwiam Cie ze sie opanowalas bo na pewno zwyzywala bym ile wlezie.
Monarti tej poloznej tez na pewno bym cos odpowiedziala nie jest lekarzem wiec po jaka cholere sie wychyla....
och rany ja tez bardzo zle wspominam porod ale nie bylam dluzna poloznym.Moj mowi ze jakby film nagrac to niezla komedia by z tego byla bo wiecznie musialam cos odpysknac...ale wiecie jak sie trafia do szpitala i zostaje godzinami na sali porodowej sama bo one sobie musza film obejrzec to szlag trafia na miejscu, a ze jestem osoba ktora to co mysli to mowi to juz nie moja wina :tak: jak ktos ma do mnie szacunek to ja tez go mam ale jak juz go nie ma nawet w takim miejscu jak szpital to wpadam w szal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry