• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mnie nerwy chodzą ne wczoraj
Tydz zaczęliśmy szalowo auto nam się popsuło zostało w połowie drogi do mojego męża pracy trzeba załatwiać lawete i naprawiać auto super! Ważne że koniec miesiąca

Ostatnia edycja:
reklama
Domka ale temp rośnie u Ciebie więc jest dobrze:-) mi spada z dnia na dzień :-S więc głowa do góry:-)

LISICA MIMO WSZYSTKO TRZYMAM KCIUKI :-)

Lecę do domu kochane miłego dnia

Ostatnia edycja:
Hmm ja powiem Ci tak w pierwszej ciazy mialam tak ze pozytywny test zobaczylam dopiero 7 dni po terminie spodziewanej @.Wiec nie mam pojecia od czego to zalezy.. Pamietam jak dzis ze robilam test 4 dni po terminie spodziewanej @ i byl ujemny i postanowilam ze poczekam jeszcze kilka dni i pojde do lekarza ale nie zdazylam.Zaslablam i wzieli mnie do szpitala i tam kazali zrobic test sikany i dopiero tam wyszla ciaza:tak: tak jak pisze to bylo 7 dni po terminie spodziewanej @.Na testach pisza ze w dniu @ daje 100 pewnosci...jak widac nie zawsze

a tak na marginesie to gdzie podziala sie katka???Dawno jej nie widzialam na forum albo mi sie na oczy rzucilo

reklama
staram się nie nakrecać, ale nawet mój D mówi ze trudno uda się nastepnym razem:( już chyba ten cykl spisaliśmy na straty to było za piękne żeby było prawdziwe, żeby w 2gim cyklu nam się udało.
zwłaszcza z moją otyłościa:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry