• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karla to też mój drugi cykl :-) wiesz nigdy nic nie wiadomo często kobiety zachodzą zaraz w pierwszym cyklu:-)szczęściary:-) ja już bym chciała ta niedzielę a ten czas tak się wlecze

reklama
dziewczyny nie uwierzycie, ta znajoma co wczoraj na porodówke trafiła... okazało się że urodziła w terminie mały waży 3,5kg, i tu wychodzi jej nie chodzenie do ginekologa. lekarz jak była w około 3 miesiacu powiedział teramin na 8 marca a tu sie okazuje ze termin był na styczen, poczatek lutego..hahahaha
jeszcze się dzisiaj dokładnie dowiem bo jedziemy ją odwiedzic w szpitalu:)

Karla - kiedyś moja szwagierka miała sąsiadkę , która ma czworo dzieci i w żadnej z ciąż nie była u lekarza ani razu :tak:
Co do testów to mi w poprzedniej ciąży wyszedł taki blady 5 dni po terminie @ , wcześniej wyszła jedna krecha , ciotka mi kazała powtórzyć jak pojechałam do niej na wakacje i tak w sumie na odwal się siknęłam i wyszły już II ,a w tej ciąży wychodziły już przed terminem @ ,wszystko zależy kiedy doszło do zagnieżdżenia jeśli późno to i testy późno wyjdą , nasza Anulka nie wiem czy kojarzysz z tego wątku robiła testy i nic ,a jest w ciąży ;D

a powiedzcie mi czy to może być dlatego,że miałam bardzo jasny mocz??? sory ze takie głupoty wypisuje..ale rano mam taki mocno żółty a potem jak dużo pije i czesto chodze to już nie jest żółty tylko bladożółty... ale głupoty:(

Karla najlepiej zrobić z rannego moczu, wtedy stężenie hormonu też jest wyższe, może nie wyszedł dlatego, bo miałaś za bardzo rozrzedzony mocz:)

Ostatnia edycja:
Sama już nie wiem, może po prostu się nie udało, co jest bardziej prawdopodobną opcją... wrrr... mogłam poczekać do jutra i zrobić jutro z porannego moczu... wrrr.... a można zrobić tak ze nasikać do kubka rano i potem kupić test i zrobić z tego porannego moczu??
ja chyba dzisiaj dostane nagrode za najdziwniejsze pytania na forum:)

a tak ps. to gdzie są wszyscy?????!!!!!! ja się pytam gdzie.

Karla Twoje pytania wcale nie są dziwne, większość już była tutaj przerabiana na forum także spokojnie:-D Jak najbardziej możesz sobie zostawić w pojemniczku i wykorzystać później do zrobienia testu:tak: Dziewczyny tak robiły:)

Jutro jade do neurologa na kontrole i dać jej znać ze odłozyłam leki ze wzgledu ze staramy sie o dzidzie:)
i chyba po drodze kupie test jeszcze raz... i jak myslicie zrobic z jutrzejszego moczu czy poczekać jeszcze ze 2 -3 dni? oczywiscie jesli @ szybciej nie przyjdzie.

reklama
Karla - mi o dziwo z porannego moczu nie wyszedł pierwszy test ,a pozostałe wychodziły z popołudniowego ,ale ponoć z porannego pewniej zrobić ,ale już sama nie wiem co doradzić , zrób sobie może się ujawni druga kreseczka , ja robiłam z 4 sikania pierwszy pozytywny bo moja mamuśka szła na 12 do pracy i czekałam z testem do poludnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry