• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Paula, Aschlee lepiej, dużo lepiej, zwłaszcza dziś odebrałam wyniki to nie była cytomegalia, ani choroba Hashimoto, z tarczycy mam bardzo dobre wyniki, to dobre wieści, czekam jeszcze na wynik histopatologiczny, a potem do ginekologa zobaczymy co mi powie. Czasami wciąż nie mogę uwierzyc że to się stało, jak byłam w ciąży ja w ogóle tego nie czułam że jestem w ciąży, powtarzałam sobie w myślach jesteś w ciąży, a teraz nie wierzę że poroniłam, na początku musiałam powtarzac nie jesteś już w ciąży. Moja rodzina jest dla mnie wsparciem, mój mąż ma dużo cierpliwości i wciąż wysłuchiwał, ja ciągle o tym mówiłam dlaczego to się stało, wyszukiwałam w internecie a on słuchał, słuchał pocieszał, i to że mam w domu dzieci które potrzebują mamy na pewno dużo mi pomogło, czuję że karta się odwraca i wszystko się ułoży.

cześć dziewczyny co słychać u was?

dziś normalnie się rozczuliłam widząc mała córeczkę bratowej. Czemu nam się nie udaje..3 cykl się kończy za parę dni oby był szczęśliwy

A ja mam antybiotyk i jestem chora:-( także odpuszczamy ten cykl niestety .. chyba nam na wiosnę przyjdzie czekać;-)zgodnie z planem!

Monarti Gratuluję !!!!!!!!

współczucia..zdrowiej szybko

ja przez ten cykl też brałam antybiotyki na infekcje ale dostałam ponoć jakieś bezpieczne dla ciężarnych na wszelki wypadek

też pewnie nici z tego cyklu będą

reklama
kobietka22 mam nadzieję chociaż powoli je tracę i boję się kolejnego rozczarowania. Czuję się ok jajniki mnie bolą jak na @ raczej...w sumie to bolą mnie co jakiś czas od 1,5 tygodnia.. no i piersi mi coś mniej napęczniały niż zwykle.

miałam zamiar testować jutro ale chyba się wstrzymam i jak @ się nie pojawi do poniedziałku to wtedy zatestuje i oby ten głupi test co go noszę w torebce pokazał grube dwie krechy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry