• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Przesyłam Wam dziś mase pozytywnej energii bo ja mam jej az po czubki włosów! :)) pierwszy raz od dawna temperatura na dworze plusowa z rana, już praktycznie slysze jak to białe gowno topnieje :yes:
@ mi się skończyła wczoraj, wczorajsza wizyta u lekarza już mnie nie smuci a za to cieszę się na kolejną, w poniedziałek :))

Czuje w kościach że dziś dobry dzień - testujcie, mowie Wam :D

Domka nie stresuj się.. może to objawy II kreseczek;-);-) ja byłam mega wściekła wtedy hehe

Bella dziękuję kochana za wsparcie. Mam taką nadzieję, wiosną najpóźniej latem zobaczyć upragnione II kreseczki:tak::tak: Mała już ma 5 lat także różnica jak coś będzie ok 6 lat.. wiem duża już ale mąż zawsze chciał 1 dziecko, teraz go jakoś " urabiłam " hehe :-D

Ja mam mocny antybiotyk bo mam zapalenie oskrzeli i prawego płuca:-( ale myślę pozytywnie i czekam na wiosnę:-):-)

BubblesGirl bardzo by bylo fajnie.Kazdy objaw na dwie kreseczki zniose dzielnie...Jakos taka senna jestem tez zauwazylam ale moze to od pogody:-( wogole to jakies takie doly lape ze w szkole z jezykiem ne dam sobie rady a za chwile jestem pewna ze bedzie ok po czym potem znow pojawiaja sie watpliwosci:wściekła/y::wściekła/y: sama ze soba cos sobie ostatnio nie radze...za duzo stresow chyba

reklama
Kochane do puki nie ma @ nie róbcie załamki ,a nóż nie przylezie ,a już wiele razy pisałam ,że czasem objawy na @ są identyczne jak te ciążowe więc uszy do góry ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry