reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
A ja dzis znow zle sie czuje. Zawalone zatoki, bol glowy...:'( kaszel... nie biore nic bo jesli jesten w ciazy to wole nie kombinowac. Jutro tylko herbatka i wyrko. A jesli jestem w ciazy to mize sie cos stac??

Karla wyślij męża po syrop *spam* do apteki, jest bezpieczny. Ja też masakrycznie chora.
A na teście z dzisiejszego dnia - cień bladziocha :szok:

Zrobilam test :'( I kreska... nie wiem o co chodzi. Tyle dni po terminie w cxwartek bladzioch bladziocha.. i co?? Jesten zalamana . Nir jeten w ciazy. Nie udalo sie. Pewnie bede musiala isc do gin zeby mi okred wywolala.

Mój bladzioch, nie mogę uwierzyć...

Karla faktycznie to długo trwa, wybierz się do lekarza albo spróbuj jeszcze betę zrobić?

Lisica piękny cień, już niedługo będzie mocną kreseczką;-)
Karla lepiej podjedź do gin, nie stresuj się na zapas.
Zdrówka wam życzę, mnie już pomału przechodzi ale najgorsze, że córka teraz zaczyna kaszleć ..:-(

Miłej niedzieli!!

Lisica wow super kochana tak się cieszę, widzę drugą kreskę ach.........
Karla jestes z wieku mojego brata. Jeszcze nic stracone, może jeszcze zobaczysz druga kreskę, @ nadal brak.

reklama
Lisica gratki;-)

Karla moze test feralny,zrób bete.

Ja chyba dostane @. Miałam sluz brunatny na papierze. W zeszlym cyklu w 25dc tez plamiłam i po 2 dniach dostałam @. Cos czuje ze teraz tez tak bedzie

Do góry