reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Ada posiałam, także idzie zgodnie z planem, za trzy tygodnie mam nadzieję, że wszystko zejdzie.:-)
U nas też pięknie, a ja się już odrobiłam i idę z chłopakami na rowery.

reklama
Dzień dobry w to piękne, słoneczne przed południe :D
Lisica znam ten ból, ja w pierwszym cyklu po poronieniu miałam takie bóle owulacyjne i tłustą krechę na teście jak nigdy :\
Oj jak by było miło gdyby ta wiosna zawitała w końcu do nas na dłużej, wtedy to na pewno bociany zbombardują to forum :D
Miłego dnia życzę !!!

Hejka dziewczyny nie miałam neta przez kilka dni ,a potem ogarniałam zaległości na forum i dopiero dobiłam , listę poprawiłam jeśli jeszcze jakieś nowe terminy czy zmiany to bardzo proszę na priv bo tam mi nie zginie na pewno;)

Bellaa - bardzo fajnie ,że wracasz do gry trzymam kciuki kochana ;)

No i za wszystkie staraczki rzecz jasna również ;)

przesyłam fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczyny!!

Pogoda nas rozpieszcza, szkoda, że od jutra już coś ma się psuć :/

Monarti - piękne zdjęcie :))
Lisica - wiesz co, coś w tym jest, po op jeszcze kilka dni plamiłam, a teraz mam taki śluz ładny jakiego już daaawno nie miałam.

za chwilę jedziemy do teściów, wszystkim życzę dobrej soboty spędzonej na świeżym powietrzu :)

Ja właśnie wróciłam z 7 km spaceru z córami, leże na łóżku i nie mam siły na nic, a jeszcze muszę zrobić obiado-kolację :)
Dziewczęta zerkam na piereszą stronę i ..... Kazimiera, Fuma_Foch, nadzieja!, inis jak tam laseczki są jakieś II kreseczki ??? :D
Miłego popołudnia :)

Ostatnia edycja:
Bella bardzo wczenie siejesz,ja zawsze do druntu sieje pod koniec kwietnia.

A dzis sasiadka dała mi 3 doniczki bratków;-) posadziłam i na parapecie postawiłam i od razu wiosennie sie zrobiło

Witajcie niedzielnie!
Wczoraj pięknie i słonecznie, a dzisiaj u nas szaro buro..na szczęście nie jest zimno i nie leje póki co;-)
Ale dzisiaj sprzątałam od rana. Wczoraj cały dzień a to rower z małą, hulajnoga, malowanie kredą:tak::tak: uwielbiam wiosnę !!:-D:-D

Bella już niedługo kwiecień kochana, zaczynamy pełną parą!! tylko ja do tej pory nie mam @ kurde..

Domka jak samopoczucie? licznik pięknie mknie .. :tak::tak:

reklama
Do góry