Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dawno mnie nie było ... Miałam ostatnio mało czasu i chyba potrzebowałam również "odpocząć" :/... Zaczełam mierzyć tem. i prowadzić wykres na ovufriend i sie udało w sobote ujrzałam II Jestem szcześliwa a zarazem się boje by nie utracić tego szcześcia ! Prosze Was o kciuki aby wszystko było dobrze :*
...musze napisać ze zaglądając dzisiaj i podczytując Was zrobiło mi się bardzo przykro bo widze ze troche się pozmieniało a mnie przy tym nie było ! Tule do serducha wszystkie aniołki :* i mocno scickam mamusie , bardzo mi przykro . Śle wirusiki :*:*:*
Przykro mi z powodu kolejnych aniołkowych mam :-( Wspieram Was i tule. Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie, choć wiem, że zapomnieć się nie da.
Gratuluję nowym zafasolkowanym mamusiom, Nadzieja! i komu jeszcze nie gratulowałam :-)
Chciałam Wam powiedzieć, że znowu mam 2 kreseczki na teście :-) Udało się za pierwszym razem :-) Mam nadzieje, że tym razem doczekam się zdrowego bobaska, bo termin mam w okolicach swoich urodzin
Z ciąży którą poroniłam miał być synek...