reklama
Witajcie, dzisiaj was nadrobiłam. Ostatnio zabiegana jestem, a to praca a to mała chora.. ehh.
Monarti aż miło oglądać takie fotki, pięknie! Gratuluję jeszcze raz

Dobrze, że jutro weekend i ma być piękna wiosenna pogoda
także spacerek na pewno i chyba wejdę do Rossmana po test bo 18 lutego miałam ostatnią @ .. tak sobie dzisiaj uświadomiłam... kurde.. raczej wątpię by coś wyszło ale denerwuję się już.
Monarti aż miło oglądać takie fotki, pięknie! Gratuluję jeszcze raz

Dobrze, że jutro weekend i ma być piękna wiosenna pogoda
także spacerek na pewno i chyba wejdę do Rossmana po test bo 18 lutego miałam ostatnią @ .. tak sobie dzisiaj uświadomiłam... kurde.. raczej wątpię by coś wyszło ale denerwuję się już.Hej dziewczynki,
ja tylko na chwilke, bo ostatnio nie mam zbytnio czasu, ale zagladam do Was codziennie
Monarti sweet zdjecie, prosimy o wiecej
Ada az noz sie otwiera w kieszeni jak brak zaangazowania (a moze i kompetencji :\ ) lekarza moze sprawic bol
Za wszystkie ciezaroweczki i staraczki &&&&&&&&&&&&
Milego wieczorka :*
ja tylko na chwilke, bo ostatnio nie mam zbytnio czasu, ale zagladam do Was codziennie
Monarti sweet zdjecie, prosimy o wiecej
Ada az noz sie otwiera w kieszeni jak brak zaangazowania (a moze i kompetencji :\ ) lekarza moze sprawic bol
Za wszystkie ciezaroweczki i staraczki &&&&&&&&&&&&
Milego wieczorka :*
reklama
Lisica.
Fanka BB :)
Hej. U nas też piękna pogoda. Zaraz jadę do swoich rodziców z synkiem. Mąż już mnie od rana drażni :-/ wieczorem jedziemy do chrześnicy K., ma 9. urodziny, jeszcze prezent muszę kupić.
A ja mam taki piękny płodny śluz... W życiu chyba takiego nie miałam
A ja mam taki piękny płodny śluz... W życiu chyba takiego nie miałam