reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

No proszę jakie super wieści ;)
Kwiatuszku -gratki;) przypomniałam sobie jak ja byłam na samym początku ,a też poroniłam pierwsze dziecko i jak się bałam , ale wszystko jest puki co dobrze i Tobie też tego życzę , spokojnej ciąży ;)

Nadzieja - gratki kochana , cieszę się bardzo Waszym szczęściem dziewczyny jak będziecie gotowe by Was wpisać na listę z dwoma kreseczkami to proszę o info na priv ;)

Przesyłam fluidki kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

karolq - oj nie ładnie nie ładnie tak wpaść i nie napisać co u Was nu nu nu :-D

reklama
Nadzieja gratulacje.
Kwiatuszku gratulacje, kochana jaką ty dla mnie nadzieją jesteś, udało się za pierwszym razem, marzę o tym, właśnie kończe @ czekam na dni płodne i do roboty, och może mnie też spotka takie szczęście.
Domka pospieszyłam się z rzodkiewką, ale reszta nawet jak przyjdzie mróz to nie omarznie, mam nadzieję, tak mówiła moja babcia i mama.
Ada wiesz co sobie zrobiłam, posiałam natkę pietruszki ale dekorayjną:wściekła/y: mama mówi że to tylko do dekoracji i nie pachnie jak pietruszka, i dziś odkopałam te ziarenka,wybrałam i posiałam tradycyjną, no wiem co z tego będzie:-D
Kasia no właśnie kończę @ od 02.04.2014 zaczynają mi się dni płodne, także na wiosnę zaczynamy.

Kwiatuszku nadziejko GRATULUJĘ !! Naprawdę wspaniałe wiadomości!! Łapię oczywiście fluidki garściami;-);-);-)

Ada współczuję takich akcji w pracy:-( ale niestety Cię nie pocieszę..bo wszędzie jest nerwówka niezła:-:)-(

Bellaa ja właśnie dzisiaj dostałam @ po 42 dniach ehhh...:angry: ale cóż ZACZYNAMY WIOSENNIE kto z nami ??:tak::tak:

Kasia ja się przyzwyczaiłam. Będę szukać innej. Poza tym nie lubię siedzieć w sklepie, to nie dla mnie.
Bella mogłaś zostawić:-) ja mam naciową posianą i też jest dobra:tak:
Ja znowu rządzę w kuchni:-D dziś zrobiłam ciasteczka serowe z wiórkami kokosowymi, płatkami jęczmiennymi i owsianymi, cukrem i jajkami :-Dtaki mały eksperyment ;-) P myślał, że mięso na słodko je:-D Kochany jest, przyszedł i od razu poleciał po śmietankę do botwinki :-)pierwszy raz w życiu ją robię;-) w ogóle dziewczyny, jestem drugi dzień bez tabletek przeciwzawrotnych i czuję się dobrze :-D
Uciekam Mojego Ukochanego pomęczyć:-p na razie z zabezpieczeniem, ale już niedługo :-D
Udanego wieczorku :* przesyłam ciasteczka :-)

Ada ale ona była naciowa dekoracyjna, a teraz mam naciową:-)
Kasia to super, najważniejsze że w końcu się pojawiła, no to nie długo do dzieła:tak::tak:

Ada, to bardzo fajnie, że czujesz się lepiej bez tabletek oby tak dalej :)
Kasia będzie dobrze, ten cykl może być Twój, czego Ci życzę!

Dzisiaj robiłam Risotto z brokułami, kurczakiem - mmmhhhyyy wyszło mi apetycznie ;)

reklama
Ja jutro robię faszerowaną cukinię ryżem, pomidorami i papryką:-) w środę robię risotto:-D chyba mamy te same myśli i te same smaki;-)

Do góry