Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Adelo zawsze mozna zalozyc, nawet w mieszkaniu. Ja mam ziola zasiane, szczypiorek, pietruszke, kminek, chilli. Dodatkowo ziola sa bardzo ozdobne.
Musze zuzyc te tabletki.
Bella byly przymrozki u Ciebie?
Lisica sama rukole jadlas czy z czyms?
Nie jest ze mną tak źle, nawet poćwiczyłam 30 minut. Ale dziś biegać nie idę. Znudziło mi się... I do tego orbitrek mi poszedł na spawie... Zbyt go użytkowałam może szwagier coś pokombinuje...
Zobacz załącznik 618108Zobacz załącznik 618109Zobacz załącznik 618111
To są te zioła :-) mam jeszcze dużo kwiatów i bambus, który był kupiony jako "uszkodzony" :-)
Ale mam smaki... z niedzielnego obiadu został rosół, dorzuciłam pieprz cayene, cebulę, ugotowałam makaron chiński z fasoli Mung i obiad gotowy... ufff... ale się najadłam
Ada były przymrozki, ale nasiona są w gruncie nie zmarzną, poza tym, pietruszkę, marchewkę można siac bo nie zmarznie, a pomidorki i ogórki to w maju dopiero. Dziś zasadziłam lubczyk sadzonkę, i rabarbar, który uwielbiam. Lisica ja też.:-)
Bellaa na razie tylko szczypiorek i pietruszka wybiły :-) ale były wcześniej siane :-)
no nie wytrzymam, jak mnie dusi! durna astma i alergia. P stwierdził, że słychać po moim głosie, że się duszę :-(