reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Adelo ja przez pewien czas nie chodzilam do Kosciola.
W ta niedziele ubralam sie zeby isc na spacer z P ale najpierw poszlam do Kosciola. Kazanie bylo piekne, lzy cisnely sie do oczu.

reklama
z P jestem ponad 7 lat. W tym roku bedzie 8 lat. Wiele razem przeszlismy. Jest dla mnie wsparciem, przyjacielem, najlepszym kochankiem i najwieksza miloscia.
Im dluzej ze soba jestesmy tym bardziej sie kochamy.

To dobrze, że macie siebie :) Ja z moim wiem, choć to głupie może, ale wiem, że będę zawsze i zawsze będzie między nami dobrze, choćbyśmy się kłócili czasami.
A z kościołem, to wiesz każdy różnie do tego podchodzi. Czasami trzeba właśnie znaleźć "dobry" kościół i księży. My chodzimy właściwie nie do swojej parafii, ale jest nam tam bardzo dobrze. A nasze parafie, no cóż pozostawiają wiele do życzenia.

Ostatnia edycja:
Adelo mam nadzieję że nie odczujesz tak tych skutków ubocznych. Oby lek pomógł, byś szybko mogła się cieszyć zdrowiem i ciążą.
Ada Tobie również życzę szybkiego i pozytywnego wyjaśnienia spraw i upragnionej ciąży.

Od soboty boli mnie żołądek, niedobrze mi :-/ jakbym miała stado żab w brzuchu. Pewnie jakaś wirusówka.

Wyruszyłam się czytając Wasze historię dziewczyny:-) JP II był wspaniałym człowiekiem zazdroszczę Adelo tego wyjazdu na kanonizacje:-)

Fajnie Ada że potraficie się dogadać , :-) to teraz może faktycznie czas na jakiś kolejny poważny krok w waszym życiu? My z mężem rozmawiamy że teraz jest dobrze, ciążą ładnie się rozwija a 3 lata temu nam nie wyszło , we wrześniu wzięliśmy ślub Kościelny i Bóg nam pomaga bo wtedy mieliśmy chwilowy kryzys wiary :-(

Lisica co Tobie znowu Kochana jest? :( Jedno się kończy drugie zaczyna, ale mam nadzieję, że będzie już przechodzić! Zdrowiej!

Monarti coś w tym wszystkim jest w takim działaniu od Górnym ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry