reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Bellaa jutro to ja bede tak mocno za Ciebie trzymac kciuki, ze nie wiem czy dam rade na BB w ogole wejsc:D jak temp bedzie taka jak dzisiaj albo wyzsza to testuj:tak: a te objawy Twoje to moga swiadczyc o tym, ze @ nie przyjdzie i tej wersji sie trzymamy:))
Chciałabym bardzo, i zastanawiam się nad testowaniem jutro, bo wiesz ostatnio test pozytywny wyszedł mi w 15 dpo i to jeszcze blada była ta druga kreseczka, Pierwszy termin @ i ten na który stawiam to środa, może poczekac, jak jutro temperatura się utrzyma albo wzrośnie to i tak będzie nadzieja, a z testem może poczekac jak myślisz?

reklama
Bella trzymam mocno kciuki!! trzeba myśleć pozytywnie:tak:bo takie objawy mogą być i na @ i na ciążę:-D
BubblesGirl jak się czujesz?

Monarti i wiadomo kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi ??
Bella ja oczywiście trzymam kciuki za opcją ciążową;-) ja mam termin @ na 26 akurat będziemy na majówce, także pewnie wredota przylezie i zaczynamy na prawdę staranka:tak::tak::tak:
BubblesGirl mam taki nick bo to przypadek ... miał być inny ale był zajęty ;-) fakt rocznik 82 jestem:tak:

Monarti i wiadomo kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi ??
Bella ja oczywiście trzymam kciuki za opcją ciążową;-) ja mam termin @ na 26 akurat będziemy na majówce, także pewnie wredota przylezie i zaczynamy na prawdę staranka:tak::tak::tak:
BubblesGirl mam taki nick bo to przypadek ... miał być inny ale był zajęty ;-) fakt rocznik 82 jestem:tak:

Kasiu- prawdopodobnie dziewczynka ale czekamy na potwierdzenie 14 maja:) ja jestem rocznik 85 i za 9 dni kończę ostatnią 2 z przodu :)

reklama
Do góry