reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My jeśli nic nie ulegnie zmianie to zaczynamy starania 28 września:) Liczę dni:) Ja jestem świeżo po duużym remoncie, więc znam ten ból:) I powiem Ci szczerze nie cierpię remontów:)))))

reklama
Witajcie ja już po remoncie zostały drobne prace porządkowe , ale czuję ulgę , bo trwało to tylko tydzień ,ale miałam dość u nas jest tak nieustawne mieszkanie ,że wszystko trzeba było co trochę przesuwać bo nie było gdzie wszystkiego wynieść , teraz czekamy jeszcze na meble, fotel dwuosobowy mojej mamy już jest jeszcze szafa i komody przyjadą nie wiem jak ja to wniosę M i mama w pracy ,a ja sama chyba im każę to do garażu wnieść.
no i co mam piękny kolorek morelowy w pokoju panele na podłodze i kanapę od mamy nowy żyrandol i ramę nad okno wszędzie świeżo i czyściutko :) mama ma kolorek zielony taki delikatny ,a przedpokój jest na ni to róż ni fiolet nie wiem jak nazwać ten kolorek ,no i co staranka coraz bliżej obliczam ,że koło 6 września zacznie się nowy cykl starankowy ;)

Witajcie Dziewczynki!

Dzieki Paulinko, ale czasem tak bywa. Ja sie troche oderwalam od forum, staranek, ne mierze tempki, nie badam szyjki. Usiłuje odpocząć. Jak dostanę w końcu okres, to pójdę do gina żeby polecał badania. Potem wakacje na koniec sierpnia. A potem juz pewnie bardziej sie będziemy starać.

powiem Wam, ze mam takie wrażenie, jakbym dalej była w ciazy. Po wielkiej burzy hormonalnej podczas poronienia, wróciłam tak jakby do poprzedniego stanu. Mam znowu duuuuzo ładniejsze cerę, piersi napuchniete. Jakoś tak dziwnie mi.... Czekam na ten okres juz z utęsknieniem :))

Kobietka nie zazdroszczę remontu samego w sobie, ale za to po remoncie jest pięknie, nowo, pachnąco. Zazdraszczam:)) my musimy zeskrpbac i pomalować sufit w łazience, ale coś sie nie możemy zebrać:))

juz niedługo Dziewczyny rozpoczynacie staranka.... Bedzie sie działo! Huhu!

Paulinko - oczywiście fotki będą musicie tylko uzbroić się w cierpliwość bo czekam aż nowe meble mamie przywiozą jak już będą to popstrykam fotki w każdym z pokoi i wrzucę na komputer ,a potem wstawię tutaj ;)
Agaawa- no niedługo się zacznie jeszcze tylko badania i jak będą ok to do dzieła ciekawa jestem ile potrwają u nas staranka , wiem ,że niektórzy bardzo długo czekają i staram się na to przygotować aby nie stresować się każdą kolejną @ ,a jeśli uda się szybko to będę mile zaskoczona ;p

jak Wam mija dzionek dziewczyny ? u mnie pochmurno i chłodno się zrobiło zdecydowanie wolę jak świeci słoneczko...

Hej dziewczyny:)Byłam wczoraj u gina. Po torbieli ani śladu- jajniki w stanie idealnym. No i dr zapytał czy chcę dalej tabsy i wzięłam jeszcze te brakujące dwa opakowania. No a teraz się zastanowiłam i skoro nie trzeba to po kiego mam je brać. Tak więc recepta będzie niezrealizowana:) Kupiłam zioła ojca Sroki i po @ bierzemy się do roboty:) Jeszcze cztery tabsy mi zostały do wzięcia i w przyszły piątek powinnam zaczynać nowy cykl:))))))

No no Paulinko! To za 3 tyg bedzie furczalo! Uprzedź sąsiadów:)))

ja dalej czekam na @. Jakoś dziwnie sie czuje w tym cyklu, no ale to możliwe. Tylko ze juz sie doczekać @ nie mogę. :angry:

Paulinko - wow super wieści ;) już ściskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agaawa- kciuki żeby ta @ przyszła

ja dziś nie śpię od 5:30 czekam na kuzynkę aż skończy pracę i przyjdzie do mnie trochę jej się przeciąga ta nocka.

Agaawa A TY ile masz czekać? Pytam, bo moj siostra miała łyżeczkowanie w poniedziałek- 14 tc i lekarz kazał jej odczekać 2-3 miesiące. A Tobie ile kazali?

reklama
Ja nie miałam lyzeczkowania, cżekalam na naturalny koniec. Więc nie musze dlugo czekać, kwestia psychiki. W pierwszym cyklu brałam dużo leków, dwa antybiotyki, potem miałam zatoki, które nie przeszły do dziś, więc tabletki łykałam garściami. Więc nie chciałam przez przypadek zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Ale chyba sie nie było co martwić, z tym zachodzeniem w ciaze to u nas nie jest tak łatwo. Ale teraz jak juz dostanę okres, to mogę sie starać. Wierze, ze po ciazy łatwiej zajsc następny raz. I tego sie trzymam. Ale w sierpniu nie będę jeszcze robic monitoringu, pójdę do gina po skierowania na badania i potem na wakacje jedziemy. Moze bez stresu bedzie łatwiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry