reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

kobietka22 Dziękuję;-) Spróbuje tej wody z solą, tabletki tylko na chwile dają ulgę w bólu:-( Ja w okresie podstawówka-początek gimnazjum miałam prawie co miesiąc anginy:wściekła/y: Przeszło dopiero po zastrzykach w "cztery litery" :p Mam to samo w czasie @, jak mogę to przez pierwsze 3 dni też odpuszczam nocowanie poza swoim domem, dla własnego komfortu psychicznego:tak: Za to 4-6 dzień to tylko sporadyczne plamienie i się czuję tak jakbym już @ nie miała:)

reklama
Amaliee - aha czyli on korzysta z waszego laptopa tak?Czy to jest internet taki sieciowy? Bo ja mam na myśli internet przenośny taki z modemem.

BubblesGirl - no mi pomaga to płukanie , szwagierka mi poradziła;)

Amaliee- a dużo wchodzi Was to dokładanie ? Bo może warto by po prostu przejść na własny ,a brat niech sobie ma jaki chce , nie wiem jak jest z tymi umowami na taki modem jak Wasz ,ale np umowa się skończy i mówicie ,że nie będziecie już korzystać ze wspólnego , a sobie weźmiecie własny , no chyba ,że to by drożej wyszło to wtedy nie bardzo by było, no bo jesteście stratni zawsze skoro on tłucze w te gry to nie dziwota:/

Apropo sexu w trakcie @ to u nas tez bez problemu, aby pierwsze 2 dni odpada a potem ok bo ja mam skąpe @;-) Ale M mówi że dobry marynarz to i po czerwonym morzu popłynie;-) A wczoraj mi dokuczał że nie mam ochoty na sex bo pewnie w ciaży juz jestem, ze go uwiodłam i wykorzystałam i juz jest niepotrzebny;-) te chłopy to naprawde cos z glowa nie tak:-D

Aaa zrobiłam pierogi, ciasto świetne, pierogi pycha;-) Zrobiłam 80,na dwa dni starczy

Ostatnia edycja:
Ufff... niedawno z pracy przyszłam. Korki straszne.
Kobietka ale zagoniona jesteś ;) a co do Teściowej, hmm... moja przyszła Teściowa mnie nie lubi. Kiedyś było wszystko ok, ale się popsuło, trochę w tym udziału niestety miałam. Wiadomo, błędy młodości. Jestem ze Swoim już ponad 7 lat i trochę narozrabiałam. Teraz niestety nie mam jak tego naprawić. Trudno.
Amaliee ja zrobię z Twojego przepisu w piątek :) zobaczę jak wyjdzie ;) oj, smaka mi narobiłaś :D Jak na razie to wcinam olbrzymie rurki makaronowe z sosem z Winiary serowo coś tam ;)
Co do internetu- mam Play na kartę, doładowuję sobie konto obojętnie jaką sumą i nie dość że mam internet bez limitu to jeszcze mogę pisać i dzwonić :)
Ja się kiedyś bałam seksu podczas @. Teraz bardziej pod końcówkę @ się kochamy :)
Ostatnią miesiączkę dostałam w 41 dniu cyklu. z tym lepiej uważać. Ponoć czarna malwa pomaga.
Może się powtarzam, ale wybaczcie, ciężko nadążyć za Waszymi postami :D

Dzięki dziewczyny za odzew. Nam zaproponowano broncho-vaxom, muszę się poorientować w tym temacie.

U nas seks podczas @ też odpada bo mam zbyt obfite krwawienia, mężowi to nie przeszkadza ale ja mam wstręt :sorry2:

Lisica - mój chrześniak bierze broncho-vaxom i puki co kuzynka nie narzeka , jego bracia chorują nadal ,a on jeszcze nie chorował w tym sezonie mimo iż oni mają non stop kontakt bo nawet śpią razem wszyscy ,a mimo to nie zaraził się odpukać....

reklama
A ja nie mogę płukać gardła w taki sposób - od razu wymiotuję :sorry2: muszę się ratować zawsze Octaniseptem (można go używać też w ciąży i przy karmieniu piersią).
Kobietka dzięki za info!

Ostatnia edycja:
Do góry