Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katka - tak bym chciała,żeby to była prawda. Ale chyba to raczej zaburzenia hormonów.Poczekamy jeszcze to się okaże.
ja pitolę , wróciłam do domu , obiad podgrzałam, kawkę wypiłam , Was nadrobiłam , gości opękałam ,a mąż wpadł i wypadł bo dziś ( jestem w szoku) wrócił wcześniej i pojechał sobie buty i spodnie kupić bo ma tylko adidasy i ostatnią parę spodni roboczych którą muszę non stop prać.Ok. Trzymam kciuki:-* fumka będzie ok ja już widzę te dwie kreseczki
Ewka29 heh
Dziewczyny nie chciałam nic pisać rano, bo wiem że byście pisały że fiksuje już, ale od rana zmieniłam 3 pary majtek... Sama że tak to ujmę "Galareeta" ..
Wygląda super ja też chcę.

Wygląda super ja też chcę.
Katka a ty chyba jesteś tuż po owulacji czy w trakcie, bo tak masz podobnie do mnie, więc może faktycznie płodny.
Ja tak nie moge czegoś zrozumiec, brzuch pobolewa 2-3 dni przed owulacją mnie zaczął we wtorek wczoraj też, dziś tak troszkę taki lekki ból dookoła krzyże i dół brzucha, a teoretycznie owulację powinnam miec wczoraj, czy to znaczy że mogłam jej jeszcze nie miec, bo ja taka szczęśliwa, że przytulanki były juz półtora tygodnia co dwa dni aż do dziś, możliwe że ja jeszcze przed owulacja jestem![]()
mnie wyszło że wczoraj powinnam miec owulację, a wczoraj bolało, tez się pogubiłam.Płodnny w 18 dniu cyklu??
Kurde dziś szaleje z męzem na maxa!!!
ale kurde pogubiłam sie w tym z kalendarza wyszło mi ze w wekend miałam płodne a w poniedziałek owu,
Boli mnie podbrzusze od 2 dni dzis plecy i łeb mi zaraz rozsadzi.... pije juz 3 kawe i nie pomaga...