reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ada213 na szczęście żyjemy w kraju gdzie ginekologow jest mnóstwo.. a taki który robi wymówki w związku ze stanem cywilnym to nie lekarz.. ja uważam że lekarz powinien być przede wszystkim człowiekiem.. od osądzania innych łapki precz! :tak:
Sysiq witamy serdecznie - choć ja też tu dopiero od wczoraj ;-) ale dziewczyny są cudne więc szybko się zadomowisz :tak:

reklama
Ada - na ludzką zawiść nic nie poradzisz. Ja na przykład dość szybko zamieszkałam z Moim, co wywołało lawinę plotek. Były podejrzenia, że jestem w ciąży, że lecę na kasę (jaką kasę ja się pytam?!)... najlepszy był sąsiadki, która stwierdziła, że zaszłam z innym i teraz szukam 'tatusia' póki nie widać :-) Moja mama powiedziała jej, że zwyczajnie wyrzuciła mnie z domu bo za dużo internetu zużywałam :-D Z takich komentarzy to tylko się śmiać... na pewno nie przejmować kochana :tak:

No ja tez skończyłam tą górę prasowania, widzę Katka że, u ciebie tez pracowity dzień. Zaraz jadę po chłopaków do przedszkola, ale nie mogłam się opanowac żeby zobaczyc co tam u was.
Ada dobra decyzja, w sprawie zmiany gin, lekarz nie jest od tego aby oceniac ludzi. Nie przejmuj się. Co za różnica byc mężatką a nie, najważniejsza jest miłośc, i bycie szczęliwym, innym nic do tego.
kobietka ty znowu masz gości, często cię odwiedzają ale to chyba dobrze, ja np nie lubię sama siedziec w domu.
sysig witam cie serdecznie.

Ostatnia edycja:
Inis aż tyle bez ciasteczka?:sad: Musisz nam to w niedziele wynagrodzić pięknymi dwoma kreseczkami:tak:

Sysiq Witaj :)

Ja tam uważam, że czy ze ślubem czy bez ważne, że ludzie się kochają, papierek o niczym nie świadczy, a tym bardziej o tym czy się będzie kochać swoje dziecko czy nie.. A innymi ludźmi nie ma się co przejmować, bo niektórym to się nigdy nie dogodzi:no:

Moje kubki smakowe naprawde wariuja:/ spagetti tez slodkie:/ wspomne tylko ze to bolonskie hihi

Mij mnie chyba wyrzuci z domu jak tak dalej bede gotowac:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry