Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie
W końcu sobota nigdzie nie trzeba sie spieszyć i wogoleobiad tez juz prawie zrobiony deseru nie ma wiadomo nie mam pochamowania na słodkie
ja zacznę mierzyc temp od następnego cyklu plus kupie pewnie testy owulacji ale mam nadzieje ze w tym cyklu uda nam sie
Bubblesgirl jak czytałam prowadzenie ciąży u Ciebie to u mnie jest to samo ten sam system
Ookatkoo super pomocnica i ładna dziewczynka
Ewka mi tez tylko podłogi zostały teraz zaparzylam zielona herbatek wiec częstuje![]()

no i sprawa sie pewnie zakończy na jednym po drugim
duża rożnica też ma swoje plusy.. nie będzie zazdrości - bo dużo możesz już wytłumaczyć ze zrozumieniem.. na starszaka nie musisz już tak uważać bo się sobą zajmie.. a jaka różnica jak mogę zapytać? aż taka duża rzeczywiście?
bo później się wkreci i będzie problem 

uwielbiam jak ktoś tak miło wspomina okres kiedy pewnie w domu był saaajgon.. ale ja jestem optymiastką.. no i za jakiś czas dwójeczka się sobą zajmie i będzie można chociaż kawy się napić
a tak na poważnie to też myśleliśmy o trzecim brzdącu.. ale póki co nasze plany kończą się na dwójce.. a jak coś później się wydarzy to nie będziemy płakać absolutnie! podziwiam cię i szanuję jak najbardziej za rozsądne podejście do życia i rodzinki .. 
moja ala właśnie ucięła sobie drzemkę a ja mykam na kawcię.. a co do tych testów owulacyjnych to któraś już próbowała wcześniej? sprawdzają się? no i jak ma się dzień przytulanek co do płci dzieciątka.. sprawdziło sie wam że w owu są chłopcy a w wcześniej dziewczynki? taaak z ciekawości pytam ;-) buziaki i miłego wieczorka ;-)
ale jaką pomoc ze strony starszej córy będzesz miała hihi :-) w tym wieku dziewczynki aż się garną do małych dzieci
a ja nigdy nie robiłam testow owulacyjnych i nie mam bladego pojęcia co i jak
idę na żywioł i zobaczymy jak to będzie
na tych testach ma się pojawić wyraxna krecha czy tylko taka poświata? od kiedy liczyć te 24 h do staranek? ehhh czarna magia