Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kawa najlepsza mocna parzona, bez cukru, bez mleka![]()

Z tym nigdy nie miałam problemu, wręcz przeciwnie zawsze chciałam przytyc, marzyłam o tym. No po ciążach zostało jakieś 3-4 kg, ale na mnie to widac.Ja kawke uwielbiam. Szczegolnie z ekspresu z mleczkiem spienionym. Taka pijam w pracy i w domu chociaz czesto nie chce mi sie spieniac mleka.
Ale Bellaa poczek do kawki ? Gdybym sobie tak pozwalala sama bym byla jak ten paczek![]()
Ło Matko bez cukru?? Wsyd ale ja 3 łyżeczki słodze![]()
no nie wypiję kawy bez cukru nie potrafię nawet jakbym zjadła do tej kawy blachę ciasta to i tak bym gorzkiej nie wypiła , ale rozumiem też osoby dla których mała czarna z cukrem to zbrodnia po prostu bo wolą smak samej kawy niezmąconej cukrem.
chciałam napisać ,że ja też kiedyś marzyłam aby utyć jadłam duże porcje itd ,ale nic to nie dawało , dopiero jak zaczęłam łykać prochy to utyłam pewnie metabolizm się zmienił...Domka to się ciesz kobieto, bo ja ostatnio coś tylko w górę idę...
Ale co do cukru to nie słodzę, ani kawy, ani herbatyi jestem z tego dumna
![]()