Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześc Lisica
Hej wszystkim rano, myślałam że tylko ja juz nie śpie...własnie pije kawe poo porannym przywitaniu sie z panem kiblem...;/
ale źle sie czuje masakra...może to dlatego że troche się wczoraj wkręciłam z podtrzymywaniem przyjaciółki na duchu , biedna siedziała sama na ławce przed domem bo pokłóciła sie z chłopakiem, my od dziecka w sumie razem, od przedszkola po liceum i teraz jest dziewczyną mojego męza kuzyna.. i mieszka nade mną
Wypiłąm wczoraj dwa piwa tak mnie zakręciło... jeden + tego że moj mąż powiedział że takiego sexu jak wczoraj nie uprawialismy od kąd Nadia sie urodziła.... ale mnie ścieło...po 2 piwach, mój maż powiedział jeszcze ze ja juz jak tesciowa(jego mama) wypije 2 piwa i na następny dzień umieram, ale co ostatni raz piłam na swoim ślubie w czerwcu
Teraz przypomniało mi sie jak sie ledwo poznallismy z męzem, haha kochalismy sie gdzie tylko moglismy, najczęsciej w samochodzie, feralny raz, przywiązałam go do foteli, i...pech chciał że nadjechała policja (na takim odludziu) ale masakra... ale było tłumaczenia i po 200 zł mandatu
Pije kawe z mlekiem xd sojowym mojego dziecka bo moje juz sie skonczyło
tak wg zaraz muszę budzić moje dziecko i o 8 jedziemy robic te badania, ehhh... a tak sie dramatycznie czuje...
Bubbles zaraz bedzie obchod to zdam relacje.
Co do temperatury to moglas zmierzyc o 5 i dodac 0,2 stopnia.
Temperatura rano rosnie 0,1 st/ h Sprawdzalam u siebie i inne dziewczyny tez potwierdzaja.
Powodzenie na wizycie i czekamy na relacje i pierwsze zdjęcie fasolki

A tak wogole to ja mam jeszcze pytanko... :O Czy ktoras z was podczas okresu miala z krwia sluz taki jak w dni plodne tylko lekko z krwia ? wogole moj okres tak sie zaczol ze najpierw mi polecial sluz z takimi zylkami krwi... Czytalam na necie ze niby przy tylozgieciu czasami tak jest ?!
Pije wlasnie kawke ! oby ludzie dzisiaj nie mieli ochotke na wizyte u fryzjera hahaha
Pisalam juz ze nie cierpie jesieni eh... za zima tez nie przepadam. Musze sobie znalesc jakies pasjonujace zajecie ktore bedzie mi umilalo jesienny czass![]()