reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bubbles moze lepiej ze poczekalas do 7. Sama nie wiem jak z tymi zaburzeniami.

Lisica duzo zdrowka dla synka.

Anastazi to z niecierpliwoscia czekam na relacje z pierwszej wizyty.

U nas do powiekszonej wartoby doszla powiekszona sledziona. Podobno typowe obiawy dla mono. Czekamy na laryngologa.

reklama
Hmm a który masz dzień @? I masz normalne objawy jak na @? Bo może to krwawienie implantacyjne?

Co do jesieni to według mnie najgorsza pora roku, zimno, mokro i tak ponuro, że się wszystkiego odechciewa:crazy:

Okres niby zaczal sie 1.11 ale to byl wlasnie ten sluz i troszke brozowego czego a rano 2.11 polecial mi najpierw taka blada krew chocby zorcienczona z woda i prze pierwszy dzien nawet krwawilam , dzisiaj tez taka jakby rozcienczona ta krew... nie wiem sama ! ale w dzien kiedy mialam ten sluz z krwia robilam test nie bylam w ciazy, wyszedl negatywny... Eh... moze schizuje i za bardzo sie przygladam, obserwuje... A objawy na miesiaczke mialam duzo wczesniej ale jejj nie dostalam, i przedwczoraj bolal mnie kregoslup i rwaly uda i kolana tak jak to na okres a juz bylam w trakcie... eh dobrze ze jade do ginka bede napewno spokojniesz obojectnie czy bedzie dobrze czy zle ... :szok:

Nadziejko u mnie kolor powoli przypomina braz ale myję codziennie. Już dawno nie miałam tak ciemnych włosów. A akcja z policją to Katka, nie ja ;-) choć my też mieliśmy za młodu pomysły :-D

Ritta dziękuję.

Bubbles moze lepiej ze poczekalas do 7. Sama nie wiem jak z tymi zaburzeniami.

Lisica duzo zdrowka dla synka.

Anastazi to z niecierpliwoscia czekam na relacje z pierwszej wizyty.

U nas do powiekszonej wartoby doszla powiekszona sledziona. Podobno typowe obiawy dla mono. Czekamy na laryngologa.

biedna... A opuchlizna troche zeszla?

Okres niby zaczal sie 1.11 ale to byl wlasnie ten sluz i troszke brozowego czego a rano 2.11 polecial mi najpierw taka blada krew chocby zorcienczona z woda i prze pierwszy dzien nawet krwawilam , dzisiaj tez taka jakby rozcienczona ta krew... nie wiem sama ! ale w dzien kiedy mialam ten sluz z krwia robilam test nie bylam w ciazy, wyszedl negatywny... Eh... moze schizuje i za bardzo sie przygladam, obserwuje... A objawy na miesiaczke mialam duzo wczesniej ale jejj nie dostalam, i przedwczoraj bolal mnie kregoslup i rwaly uda i kolana tak jak to na okres a juz bylam w trakcie... eh dobrze ze jade do ginka bede napewno spokojniesz obojectnie czy bedzie dobrze czy zle ... :szok:

Hmm jeżeli to by była implantacja to test mógłby wyjść negatywny, bo dopiero dwa dni po, wydzielany jest HCG, faktycznie lepiej się upewnić u ginekologa:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry